Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

WTA
| Обновлено 26 февраля 2020, 03:53
1684
3

Завацкая проиграла на старте турнира в мексиканском Акапулько

Катарина в первом раунде уступила шестой сеяной китаянке Чжу Линь

| Обновлено 26 февраля 2020, 03:53
1684
3
Завацкая проиграла на старте турнира в мексиканском Акапулько
БТУ. Катарина Завацкая

Украинская теннисистка Катарина Завацкая (WTA 106) проиграла в первом круге турнира серии WTA International в Акапулько (Мексика).

Завацкая в стартовом матче сражалась с шестой сеяной китаянкой Чжу Линь (WTA 77) и уступила ей в двух сетах. Матч длился 1 час и 42 минуты. Первый сет завершился тай-брейком и по времени занял ровно один час.

WTA. Акапулько (Мексика)

Женщины. Первый раунд

Чжу Линь (Китай) [6] – Катарина Завацкая (Украина) – 7:6 (7:2), 6:2

Оцените материал
(6)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
vital
Катаріна на старті року мала, здається, б реальне завдання - виграти всього пару матчів і нарешті зайти в першу сотню. Але минуло 2 місяці, а віз і нині там. Друга половина минулого року дала якусь надію на прогрес Завацької, але в цьому році Катаріна лише розчаровує.
kollekciy
Просто Катаріна помилково переоцінює свої здібності, та лізе на турніри далеко не її класу. Вона як була тенісистка максимум кінця другої сотні, так нею і залишається. А, те що вона попала аж на початок другої сотні, дуже щастливий збіг багатьох обставин. Першу велику кількість очок вона заробила на 100 тисячнику в Франції, який проходив, коли всі нормальні тенісистки купалися на морях, а ті що були не дуже хотіли грати. Другу велику кількість очок вона набрала в Ташкенті, де 2 сильніші суперниці ухитрились чогось наїстися та грати з болем в животі.
Так, гра Катаріни трохи покращилась минулого року, але для турнірів 60 тис., де їй треба було далі грати, набирати очки, попадати в першу сотню та основу шолому, там за це отримати хороші гроші, та бути щастливою.
kollekciy
Оці Катарінені заявки на Прем,єри в Дубаї, Індіан Велсі, це тільки бажання покрасуватися на передтурнірних вечірках, поки очки не втратила, та має можливість. Бо по грі на тих прем,єрах, навіть Світоліна не може нічого зробити, а Катаріні, яка останнім часом вже 60 тис. не дуже тягне, що там робити. Просто цим шляхом вже пройшла подруга Катаріни Марта, і цей шлях її добряче покарав.