Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
1464
2

10 липня депутати передадуть «Україну» ФК Карпати

У львівського стадіону до «Євро-2012» з’явиться інвестор

10 липня депутати передадуть «Україну» ФК Карпати

Питання передачі комплексу «Україна» львівському футбольному клубу «Карпати» внесено до порядку денного пленарного засідання сесії Львівської міської ради, яке відбудеться 10 липня. Гадаю, депутати його підтримають. Про це сьогодні, 4 липня, у коментарі ЗІКу повідомив секретар Львівської міської ради Володимир Квурт.

Як повідомив заступник генерального директора клубу Ігор Дедишин, почесний президент ФК «Карпати» Петро Димінський надіслав листа меру Львова Андрію Садовому, в якому висловив свою готовність стати інвестором будівництва стадіону до «Євро-2012» у Львові. Натомість клуб очікує, що міська рада передасть йому в оренду комплекс «Україна», взамін на підписання інвестиційної угоди.

«Все залежить від Львівської міської ради. Почесний президент «Карпат» Петро Димінський особисто написав листа на адресу міської ради, де чітко написано про умови інвестування коштів. Найголовніша умова, яка поставлена футбольним клубом «Карпати» – виконання попередньої угоди між мерією та «Карпатами» про передачу спортивного комплексу «Україна» футбольному клубу «Карпати». Якщо ця умова буде виконана, то клуб інвестуватиме кошти у будівництво стадіону до «Євро-2012» і жодних проблем у цьому напрямку не буде», – зазначив Ігор Дедишин.

Володимир Квурт зауважив, що наразі не ознайомлений з текстом листа, однак знає про його існування. Вважає таку ініціативу ФК «Карпати» інвестувати у зведення стадіону дуже позитивною справою. «З’явився реальний кандидат на фінансування будівництва стадіону до «Євро-2012» у Львові на вул. Стрийській – вул. Кільцевій. А якщо є лист, то є і юридична гарантія того, що ФК «Карпати» готові фінансувати будівництво стадіону і в мене особисто немає підстав не довіряти цьому», – зазначив секретар Львівської міськради.

Він наголосив, що ухвалу про передачу комплексу «Україна» футбольному клубу «Карпати» було прийнято за основу на позаминулому пленарному засіданні сесії Львівської міської ради. Однак депутати вирішили відправити цей документ на доопрацювання в управління комунального майна міськради – внести в ухвалу перелік усіх об’єктів нерухомого майна, які передаються в оренду ФК «Карпати» разом з «Україною».

Крім того, Володимир Квурт запевнив, що з підготовкою цих доповнень до ухвали не виникає затримок, а відтак це питання включене до проекту порядку денного засідання сесії Львівської міської ради 10 липня.

zik.com.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

АНЧЕЛОТТИ: «Лунин провел фантастический сезон, но Куртуа – лучший в мире»
Футбол | 13 мая 2024, 14:15 4
АНЧЕЛОТТИ: «Лунин провел фантастический сезон, но Куртуа – лучший в мире»

Наставник «Реала» высказался о вратарском вопросе в команде

Свитолина обыграла россиянку и вышла в 1/8 финала супертурнира в Риме
Теннис | 12 мая 2024, 21:28 27
Свитолина обыграла россиянку и вышла в 1/8 финала супертурнира в Риме

Элина в двух сетах справилась с Анной Калинской в 3-м раунде соревнований WTA 1000

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
tsvyatt
Гость | 2008-07-04 17:32:00
Предлагаю; обязать таможенников Мостиского перехода
сдать свою(личную) недельную выручку в фонд строительства стадиона и вопрос с финансированием будет решен.
==========================================================
+5