Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 29 января 2020, 19:30
640
0

УАФ допоможе в реалізації ініціативи Президента про будівництво 100 арен

В Будинку футболу відбулася робоча нарада стосовно створення Міста спорту в Києві

| Обновлено 29 января 2020, 19:30
640
0
УАФ допоможе в реалізації ініціативи Президента про будівництво 100 арен
УАФ

28 січня за ініціативи Міністерства культури, молоді та спорту України в Будинку футболу відбулася друга робоча нарада з питань реалізації нового спортивного інфраструктурного проекту в Києві — «Місто спорту».

У межах цієї ініціативи міністерством заплановане створення єдиного спортивного комплексу в центрі столиці, який інтегрує НСК «Олімпійський» із цілою низкою розташованих поруч спортивних споруд. Тому закономірно, що Будинок футболу цього дня об’єднав багатьох представників спортивного менеджменту, серед яких — заступник міністра культури, молоді та спорту Володимир Шумілін, перший віце-президент УАФ Вадим Костюченко, а також керівники й представники спортивних організацій та об’єктів, що залучені до цієї ініціативи.

«Нещодавно Президент України Володимир Зеленський виступив з ініціативою будівництва в нашій країні 100 нових стадіонів, і Українська асоціація футболу підтримує та готова сприяти реалізації цієї ініціативи.

Загалом дуже важливо, що і Глава держави, і Кабінет міністрів, і спортивна спільнота, зокрема й Українська асоціація футболу об’єднали свої зусилля навколо розвитку спортивної інфраструктури в цілому й створення доступних умов для занять футболом. Зараз, наприклад, на НТК ім. Баннікова відбуваються фінальні матчі чемпіонату ДЮФЛУ, поєдинки міжнародних турнірів Віктора Баннікова та Валерія Лобановського, різноманітні дитячі змагання й футбольні фестивалі, у тому числі, організовані за участі наших міжнародних партнерів та наших футбольних легенд — Олега Блохіна та Ігоря Бєланова, а також турніри серед ветеранів бойових дій на Донбасі.

НТК ім. В. Баннікова є домашньою ареною для юнацьких та молодіжних збірних України і тут періодично тренується національна команда. Відтак, це потужний спортивний актив, який можна й потрібно розвивати, створюючи нові умови для занять футболом для дітей і дорослих», — зазначив за підсумками наради Вадим Костюченко. 

Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Минай – Динамо 1:3. Триумф киевлян в перенесенном матче. Видео голов, обзор
Футбол | 17 апреля 2024, 18:16 6
Минай – Динамо 1:3. Триумф киевлян в перенесенном матче. Видео голов, обзор

Смотрите самые интересные моменты перенесенного матча 16-го тура УПЛ

Украина U-19 узнала соперников. Итоги жеребьевки Евро-2024 U-19
Футбол | 17 апреля 2024, 17:23 5
Украина U-19 узнала соперников. Итоги жеребьевки Евро-2024 U-19

В Белфасте состоялась жеребьевка финального раунда чемпионата Европы

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.