Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
4407
10

Костюк проиграла Вихлянцевой и выбыла из квалификации Australian Open

Украинская теннисистка уступила россиянке в двух сетах

Костюк проиграла Вихлянцевой и выбыла из квалификации Australian Open
WTT. Марта Костюк

17-летняя украинская теннисистка Марта Костюк (№149 WTA) проиграла 22-летней российской спортсменке Наталье Вихлянцевой (№112 WTA) в 1/4 финала квалификации Australian Open-2020.

Для победы над Костюк Вихлянцевой хватило двух сетов — 7:5, 6:2. Поединок длился 1 час 34 минуты.

Это был первый очный поединок между теннисистками.

Источник Sport.ua
Оцените материал
(16)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 10
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
dudigo78
Це вже в неї карма така. На жаль, але можна вже остаточно прощатись з великими надіями. Максимум Костюк це десь барахтання в районі рівня Козлової
axylinam
Костюк последние год-полтора перестала прогрессировать
kollekciy
Дивився гру. Це був чистий злив росіянці, як завжди. Марти на корті не було. Знову повністю пропала подача, хоча ще тиждень тому, була стабільна. На додачу брейків, які Марта часто робила також не було. Вінерсів 0, активності 0, бажання 0. Удари дуже слабкі. І враховуючи це ще мала шанси в 1 сеті.
NM16071
Дивилася перший сет. Лише кількаа розіграшів при 5:3 були нормальні. В іншому згідна з kollekciy. Схоже, що Марта таки борсатиметься у другій сотні. Питання чи не може чи не хоче більше до неї. Враження було, що може, але не хоче.
kollekciy
А взагалі, я не розумію, чому тренери Марти, навязують їй гру Світоліної. Оце тримання мяча, довгі розіграші, Марта до них зовсім не готова ні фізично і морально. Вона просто ужасно повільно рухається по корту. Бігати по кутах, як Халеп, це не її. Марті треба стиль Андрієску, два удари і кінець.
Марта колись так грала в Мадриді, не погано виходило, а головне красиво, тоді тільки нервів чомусь не вистачело.
Steep
Одним словом, разочарование. Смотрел этот матч параллельно с Лопатецкой. Если в первом сете у Марты еще были варианты и была хоть какая-то борьба, то во втором – запал пропал, руки опустились игры, как таковой не было . С подачей преимущественно все также как и было. Пробивного удара справа, который у нее был, все так же не наблюдается. Не знаю, что дальше. В принципе год-два у нее еще есть, но в прогресс верится все меньше. Каждый турнир смотришь надеешься и думаешь, может вот сейчас прорвет и пойдет игра, но этого, к сожалению не происходит.
sv_2000
Что так расстраивает Марта? Сил уже нет за неё болеть
kollekciy
Я хотів сказати, що тільки, цей конкретний матч (та попередній також з росіянкою), Марта зумисне так погано грала. Це було дуже видно з Кан, коли Марта в першому сеті, просто розривала її вінерсами, а потім в перерві, хтось наче сказав Марті "Ти що робиш, це ж росіянка, треба програвати", і в другому сеті Марту як підмінило, пішли одні слабкі перекидування мяча, як сьогодні.
Коли в жереб попала росіянка, що тут що в Брізбені, я знав що Марта програє.
На наступному турнірі, якщо не попаде росіянка, гра буде значно краща у Марти.
SandroKing
Прогнозируемо отмучиласть в первой же игре. Когда в голове одни развлечения, а теннис как хобби то ничего хорошего из этого не выйдет. Я уже и не смотрю это безобразие. Может за ум когда-то и возьмется но к былому уровню уже не вернется никогда.
kollekciy
Хоча, якщо згадати, що в Марти в минулому році, були покращення гри, тільки на грунті, а на харді після Брічека, Марта грала тільки в Люксембурзі. То можливо на грунті і в цьому році, в неї буде прогрес. Тим більше, враховуючи, більш грунтовий стиль гри, який зараз Марті прививають.