Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1724
0

Васютик повертається до львівських Карпат

Карпатівці вирушили на тренувальні збори в Угорщину

Васютик повертається до львівських Карпат

У п’ятницю увечері, 27 червня, карпатівці потягом вирушили до столиці Угорщини, звідки вже автобусом вирушать на тренувальний збір у курортне містечко Бюк-Фюрдо, що на кордоні з Австрією. Тренуватимуться «зелено-білі» на футбольних полях Олімпійської бази Угорщини.

Тренерський штаб команди поповнився колишнім голкіпером і тренером ужгородського «Закарпаття» Володимиром Васютиком, який працюватиме з воротарями. Вже екс-тренер воротарів «Карпат» Ігор Куліш працюватиме у донецькому «Металургу».

На угорських зборах команди заплановано три товариські матчі. 30-го червня «Карпати» зустрінуться з місцевим «Уйпештом» (4-е місце у національному чемпіонаті), 5-го липня суперником «зелено-білих» буде румунський «Пандурій» (12-е місце), нарешті, 10 липня карпатівці поміряються силами зі «Слованом» (Словаччина, 5-е місце). Наступного дня команда повернеться на батьківщину, де готуватиметься до першого матчу Прем’єр-ліги проти «Металургу», що відбудеться у Донецьку 18 липня.

Довідка
Володимир Васютик. Тренер воротарів ФК «Карпати». Народився 24.03.1970 р. в м. Ужгороді. У вищій лізі виступав за команду «Зірка» (Кіровоград, 1997 р., 6 ігор – пропустив 9 голів). У першій лізі виступав за «Закарпаття». У вищій лізі виконував обов’язки головного тренера «Закарпаття» (2006 р. – 1 гра, 2008 р. – 4 гри). Одружений, батько двох дітей.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.