Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 25 октября 2021, 20:31
1212
0

ОБРАДОВИЧ: «Перемогти в Україні і гідно виступити у Європі»

В оновленому БК «Київ» буде хороший баланс між досвіченими і молодими гравцями

| Обновлено 25 октября 2021, 20:31
1212
0
ОБРАДОВИЧ: «Перемогти в Україні і гідно виступити у Європі»

Новопризначений тренер баскетбольного клубу «Київ» Саша Обрадович під час прес-конференції, яка відбулась у середу, 18 червня, порадував українських уболівальників новиною про те, що форвад киян Артур Дроздов залишиться у команді щонайменше на два роки.

Дроздову відведена ключова роль у команді, не тільки тому, що він українець, а передусім тому, що у нього є потрібний для цього досвід і лідерські якості.

Крім того, було підписано форварда Кенана Байрамовича. Наступний крок - заповнити позиції плеймейкера і центрового. При чому більшість зусиль сконцетровано на пошуках саме першого номера, затверджувати кандидатури на місце центрового можна буде тільки після того, коли структура команди буде більш чіткою.

Із старого складу команди залишаться центрові Райан Стек і В'ячелав Кравцов, захисник Манучар Маркоішвілі.

Саша Обрадович сподівається, що в оновленій команді буде хороший баланс між досвіченими і молодими гравцями. На думку тренера команда повинна однаково добре діяти і в захисті, і в нападі, грати яскраво і динамічно.

Тренер упевнений, що крім «Азовмаша» і БК «Київ» варто рахуватись і з іншими учасниками Чемпіонату України. «Долю Чемпіонату вирішує весь сезон, кожна гра. ми серйозно ставитемося до кожного суперника».
 
«Я сподіваюсь, що мені вистачить сил і досвіду, щоб завоювати для «Києва» чемпіонський титул» - розповідає Обрадович. На европейській арені основна мета - увійти до вісімки найсильніших команд Кубку УЛЄБ.

Новий наставник киян вважає свій переїзд до Києва новим кроком у його тренерській кар'єрі. «Я перейшов працювати у добре організований европейський клуб - розповідає Обрадович - Я не боюся, що адаптуватися до нового чемпіонату буде складно. Шлях, який я пройшов від гравця до тренера у Бундеслізі, дозволяє мені бути впевненим у власних силах».

Асистент Обрадовича - Денис Журавльов - розповів, що і він, і сербський тренер мають ігровий досвід (і навіть колись грали один проти одного), що сприяє їхньому діалогу. Журавльов сподівається на плідну співпрацю і високі результати.

Champion.com.ua

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.