Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Вторая лига
| Обновлено 29 октября 2019, 03:53
2440
2

Епідемія гравців Поділля, 10 поспіль перемог ВПК-Агро, зміна лідера групи Б

Sport.ua розповідає про найголовніші події 18-го туру Другої ліги

| Обновлено 29 октября 2019, 03:53
2440
2
Епідемія гравців Поділля, 10 поспіль перемог ВПК-Агро, зміна лідера групи Б
ФК Нива Т

Sport.ua розповідає про найголовніші події 18-го туру Другої ліги.

Лідери групи А сильнішого не виявили

Центральний матч туру групи А відбувся у Тернополі. Місцева «Нива» зустрічалася з «Вересом». Обидві команди знаходяться у першій трійці і ведуть боротьбу за путівку до Першої ліги.

У минулому турі «Нива» та «Верес» втратили очки, і якщо тернопільська команда на виїзді зіграла внічию з «Поділля», то підопічні Юрія Вірта взагалі принесли головну сенсацію 17-го туру. «Верес» вдома програв останній команді групи «Оболоні Бровар-2».

У Тернополі як не намагалися футболісти обох команд реабілітуватися, забити хоча б один м’яч їм не вдалося. Відзначимо, що «Нива» не забиває вже четверту гру поспіль. Незважаючи на останні невдачі, команда Василя Малика займає перше місце у групі, «Верес» йде на третій позиції.

Успіх «Калуша» і захворювання гравців «Поділля»

«Калуш» лише на останніх хвилинах зміг здобувати важливі три очки у матчі з аутсайдером групи «Буковиною». З приходом на тренерський місток Степана Матвіїва «Калуш» не програє три матчі поспіль.

Перший тайм «Буковина» і «Калуш» провели без забитих м’ячів, а у другій половині гри глядачі побачили три голи. Гості в дебюті другому тайму відкрили рахунок, а господарі в кінці гри змогли забити м’яч у відповідь. Здавалося, що матч завершиться внічию, але гравці «Калуша» на останніх хвилинах вирвали перемогу.

Ще один поєдинок групи не відбувся. У Вишгороді «Діназ» повинен був провести гру з «Поділлям», однак через масове захворювання гравців хмельницької команди зустріч не відбулася. Цей поєдинок буде зіграно пізніше.

Рекордна переможна серія «ВПК-Агро»

У Магдалинівці зустрічалися лідери групи А. Безсумнівно, це був центральний поєдинок туру. «ВПК-Агро» і «Кристал» чудово проводять цей сезон. Підопічні Сергія Соловйова впевнено розпочали гру проти херсонської команди і вже на 9-й хвилині вийшли вперед. Арбітр призначив пенальті, який вдало реалізував Кирило Сидоренко.

«Кристал» зумів оговтатися від такого початку, але попри всі намагання м’яч ніяк не йшов у ворота «ВПК-Агро». Натомість господарі вдало провели контратаку і забили другий гол на 88-й хвилині зустрічі. «ВПК-Агро» здобув десяту поспіль перемогу, а це рекорд сезону, і зумів обійти «Кристал» у турнірній таблиці і вийти на перше місце. Команда Едуарда Хаврова опустилися на другу позицію.

Черговий успіх «Альянсу»

«Альянс» продовжує погоню за лідерами групи Б. Липоводолинці займають третє місце у турнірній таблиці, але мають гарні шанси покращити свої позиції. Адже «Кристал» поступився «ВПК-Агро», тому у «Альянса» з’явися шанс скоротити відрив. Підопічні Юрія Ярошенка сповна використали цю можливість.

«Альянс» на виїзді розгромив «Чорноморець-2». Зустріч завершилася з рахунком 5:1. У підсумку «Альянс» набрав чергові три очки і зменшив відставання від «Кристалу» до двох залікових балів.

Переможна хода «Нікополя»

Продовжує дивувати «Нікополь». Нікопольська команда в останніх трьох матчах здобула три перемоги. «Нікополь» у гарному настрої відправився до Одеси на гру проти «Реал Фарми». «Фармацевти», навпаки, в останніх трьох турах не перемагали своїх суперників, здобувши лише одне очко у цих матчах.

«Нікополь» вдало розпочав гру проти «Реал Фарми». Вже на 2-й хвилині Сергій Мандровський вивів свою команду вперед. Та такий жвавий початок не був підтриманий і більше забитих м’ячів у першому таймі не було.

Господарі у другому таймі мали перевагу, але всі їхні атаки завершували безрезультатно, а «Нікополь» все-таки використав свій шанс. Швидка контратака завершилася голом від Сергія Молочка. Таким чином, «Нікополь» здобув четверту поспіль перемогу і піднявся на 5-е місце у турнірній таблиці.

Павло СОЛОВЕЙ

Друга ліга. 18-й тур

Група А

«Нива» Т - «Верес» - 0:0

«Буковина» - «Калуш» - 1:2
Голи:
Іванченко, 84 – Габріель Дос, 53, Савошко, 90.

«Ужгород» - «Нива» В - 0:2
Голи:
Т. Брижчук, 73, А. Брижчук, 75.

«Оболонь Бровар-2» - «Чайка» - 0:4
Голи:
Касьяненко, 29, 58, Долгий, 76, Шевчук. 81.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ГРУПИ А

Група Б

«Гірник» - «Енергія» - 1:0
Гол:
Григорик, 45+1 - пенальті.

«Чорноморець-2» - «Альянс» - 1:5
Голи:
Плахотнюк, 64 – Приходько, 31, В. Шарай, 54 – пенальті, Загинайлов, 54, Гаврась, 72, В. Шарай, 90+2.

«Реал Фарма» - «Нікополь» - 0:2
Голи: Мандровський, 2, Молочко, 58.

«ВПК-Агро» - «Кристал» - 2:0
Голи: Сидоренко, 7 – пенальті, Соколянський, 88.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ГРУПИ Б

Оцените материал
(3)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Mryaroslav4ik1986
Нива, нива..
Mryaroslav4ik1986
Нива, нива..