Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 16 октября 2019, 11:02
17021
60

Ястремская уверенно переиграла Касаткину в Москве

Вторая ракетка Украины отправила россиянку готовиться к новому сезону

| Обновлено 16 октября 2019, 11:02
17021
60
Ястремская уверенно переиграла Касаткину в Москве
WTA. Даяна Ястремская
Украинская теннисистка Даяна Ястремская (№28 WTA) уверенно начала выступления на Премьере в Москве.
 
В матче первого круга 19-летняя украинка обыграла действующую чемпионку турнира Дарью Касаткину из России (№37 WTA).
 
Кубок Кремля. Первый круг
Даяна Ястремская (Украина) – Дарья Касаткина (Россия) – 6:1, 6:4
 
Сегодня Ястремская наглядно продемонстрировала нынешний уровень Касаткиной. Даже не в лучшей своей форме второй ракетке Украины удалось разбить некогда представительницу топ-10 в первом сете, а во втором – изумительно легко отыграться со счета 2:4.
 
Даяна начала очень мощно, забрав под ноль подачу и сразу же оформив первый брейк. Касаткина сумела навязать борьбу в третьем гейме, но переломить ситуацию на корте ей не удалось. Украинка продолжала доминировать до конца партии, отдав всего один гейм сопернице.
 
В перерыве отец Даяны попросил ее сохранять игровую дисциплину, ибо при таком преимуществе над оппоненткой Ястремская могла проиграть только сама себе. К слову, у нее могло получиться. На старте второго сета украинка отвратительно подавала, чем воспользовалась россиянка, которая и сама смогла защитить всего две своих подачи за матч.
 
Проигрывая 2:4 во второй партии, Даяна наконец-то взяла себя в руки и перестала стрелять по воробьям. Одиннадцать выигранных розыгрышей подряд явно надломили Касаткину, хотя она немножко и посопротивлялась на матчболах. На общий результат это не повлияло и украинка уверенно шагает дальше.
 
С точки зрения борьбы за малый итоговый турнир (WTA Elite Trophy) эта победа не принесла особых изменений, но следующий матч будет очень важным. Победа в нем позволит подняться на 22-е место в рейтинге, которое должно стать проходным. Напомним, Кербер, Вондроушова и, скорее всего, Серена Уильямс в этом сезоне больше не сыграют. Ван Цян, которая располагается ниже Ястремской, получит wild card, поэтому 23-е место уже не подходит.
 
Касаткина, в свою очередь, опустится на 70-е место в рейтинге и будет готовиться уже к следующему сезону.
 
Во втором круге Ястремская встретится с Кирстен Флипкенс из Бельгии (№120 WTA).
 

Оцените материал
(20)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

МИЛЕВСКИЙ: «Хочу найти нападающего в Динамо, который был бы похож на меня»
Футбол | 24 апреля 2024, 21:47 11
МИЛЕВСКИЙ: «Хочу найти нападающего в Динамо, который был бы похож на меня»

Экс-форвард «Динамо» хочет вернуться только в киевский клуб

Похоже, Касильяс недооценивает Лунина. Забыл, как над ним насмехался Кан?
Футбол | 24 апреля 2024, 12:20 18
Похоже, Касильяс недооценивает Лунина. Забыл, как над ним насмехался Кан?

Колумнисту Sport.ua Алексею Сливченко не понравилось одно из последних высказываний легенды «Реала»

Комментарии 60
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
captain2009
На жаль, Даяна все сказала в інтервью після матчу. Якщо до цього ще можна було якось зрозуміти її візит до Москви, мовляв, є шанс потрапити на Малий Підсумковий, але казати щось на кшталт "Мне тут очень нравится"... То вже є занадто. Якщо там так подобається, то міняй громадянство, залишайся там і виступай за "старшего брата". Так, принаймі, буде чесно. Звичайно, кожен має право вибору. Дуже сумно, коли спортсменки, яки виступають під українським прапором є такими непринциповими. Ок, ладно, їхати було треба. Так вже грай мовчки. За перемогу над кац@пкою, звичайно, вдяка, а от слова в твоєму інтерв'ю чомусь гостро ріжуть по душі...
Vit18
Сподіваюся цей турнір врятує сім'ю Даяни від зубожіння
Александр Шевченко
Большой неудачи в следующем раунде бейсболистке Ястремской, для которой кубок крымля особенный турнир, как она говорит, и ей там очень нравиться. Сенцову, наверное, тоже нравилось в руЦкой тюрьме, или другим украинским заключенным.
Stanislav Matusevych
Давно такого не пам'ятаю, щоб мені було настільки байдуже до виступів українських тенісисток. Браво, Даяна з Еліною, вам вдалося. Це ваш вибір, і ви його зробили.
Vladislav Pohily
Друзі, а до чого тут взагалі Порох, хтось може пояснити? Якщо він робив щось не так, то це дає індульгенцію робити те саме?
- Чого ви поїхали до РФ?
- Тому що Порох там цукерками торгує.
- Чому у вас в під'їзді гівно і ви його не приберете?
- А в сусідньому під'їзді також хтось нагадив і вони не прибирають.
Виглядає десь так.
Олег Стець
Как то по х...
Maxim_kravets
Ну и разве не приятно, когда на турнире в России наша спортсменка побеждает? Особенно , когда побеждает русскую
captain2009
Пане Вадіме, я Вам дякую за думку. Але Ви, напевно, не прочитали мої слова "Якщо там подобається, то міняй громадянство", більше того, я сказав, що кожен має право вибору. Але вважаю, що за умови війни агресору не потрібно співати дифирамбів, якщо ти дійсно душею є разом із своїм народом, із своєю країною і хоч трошечки переживаєш за неї (країну). Потрібно ж, хоч іноді думати, що ти говориш публічно. Щодо того, що спортсмени перебувають за кордоном, так ми ж не в 19 сторіччи живемо, правда? є Інтернет, є українськи сайти, є ФБ групи і.т.п. При бажанні можна тримати руку на пульсі щодо подій, які у нас тут відбуваються. Стосовно Гладковського і іншого не буду нічого коментувати, бо дії Гладковського є злочином, але це не стосується спорту і Даяни зокрема. Кожен має за свої вчинки відповідати сам.
dudigo78
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Stanislav Matusevych
Трохи радує тільки одне. Зараз зелебобиків у нас обкладають минусами, а до виборів те ж саме робили з порохоботами. Значить, починає нарІд прозрівати. Боюся тільки, що запізно.
firstromario
як мене бісять всякі коментарі типу "спорт внє палітікі". а чому тоді я за неї взагалі коли небудь вболівав би як би її національність не мала значення?!!! спорт це 90% політика...
tima fialko
Треба ватних туристів ознайомити з Податковим законодаством Украіни.Якщо совісті і Батьківщини ва них нема,то хай платять податки по повній.Досить очі затуляти на спортивних зірок.З них патріотів,одиниці.Щоб з судів не вилазили,як Мессі з Роналду і Неймаром.
Stanislav Matusevych
А взагалі цікавий оцей кубік-рубік. Не сумніваюся, інші його прибічники такі ж. От я його заблокував, щоб відбити звичку поливати брудом інших за те, що він робить сам. Як він поступив? Завів новий акаунт, звісно. І не почав зі мною домовлятися про розбан. Абсолютно. Ні, він продовжив вести зі мною суперечку. А чому ж тоді він від країни вимагає прямо протилежного у схожій ситуації - домовлятися? Все просто - він не асоціює себе з країною і не розуміє, що втратить у випадку капітуляції. А коли акаунт заблочили, тут ображений і втрачає він особисто. От і все.
Fangold
Підтримую всіх! Срати я хотів на їх виступи, плюнули в українців
viktor112007
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Сергей Иванамофф
Ездить в страну, убивающую твоих граждан, ради спортивной славы и денег?
Это выше моего понимания и нет оправдания такому поступку.
Dre
Споліваюсь Еліна і Даяна зрозуміють свої помилки.Та буде вже пізно.
Stanislav Matusevych
Як же мені цей товариш нагадує початок війни, і купу лугандонців з виряченими очима, які щодня віщують про 40 автобусів і 10 потягів з бЕндерівцями, які їдуть на Донбас вбивати усіх вузькоязиких. А потім - що ніяких лаптєногів у Луганську немає, незважаючи на те, що буквально поруч, ні від кого не ховаючись, студентів мого вузу вигнали з гуртожитків, а на їхнє місце заселили якихось бородатих кавказців.
Я, мабуть, рік намагався щось довести ватним інтернет-воєнам, потім покинув те все. Шансів нуль, коли опонент не хоче задіювати мозок. Зараз дуже зрідка мене прориває. Досить на сьогодні.
P.S. Він чомусь забув згадати Мальдіви та ліпецьку хвабрику. Свободівці разом з нацжонами за таке не похвалять.
vizuals
Вже зїздила не дарма. Чампявонку Мацкви 2018 бахнула