Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1354
0

Сергій Гупаленко - головний тренер Урагану

Івано-франківський клуб визначився з тренерським штабом

Сергій Гупаленко - головний тренер Урагану

Після останнього матчу 15-го чемпіонату України президент івано-франківського клубу Олександр Бубен пообіцяв журналістам за два-три тижні назвати ім'я нового наставника «Урагану». Нагадаємо, від 29 лютого після розірвання контракту з Тарасом Вонярхою до завершення сезону обов'язки головного тренера виконував легендарний голкіпер Владислав Корнєєв, якому допомагав теж у якості в.о. тренера ще один діючий гравець - Сергій Гупаленко.

Днями стало відомо, що до нового сезону «ураганівців» знову готуватиме тандем наставників. Отож, відтепер головним тренером івано-франківської команди буде 38-річний уродженець Запоріжжя - Сергій ГУПАЛЕНКО, котрий свого часу був граючим тренером «Київської Русі» з Донецька та луганської «ЛТК». Другим коучем призначено 41-річного Юрія КОСТИШИНА, що керував командою з часу її утворення, а після відставки наприкінці 2006 року керував дитячо-юнацькою секцією НФК «Ураган». Контракти з обома тренерами підписані терміном на один рік.

За фізичну готовність футболістів відповідатиме тренер з фізпідготовки 27-річна Евеліна МАМЧУР - майстер спорту зі спортивної ходьби. Також у штаті команди з'явиться і лікар-масажист Ігор ДРАБЧУК, котрий працюватиме разом з Михайлом Даньківим.

Щодо кадрових втрат - їх чотири. В Олександра Даниленка закінчився контракт (вільний агент), Валерій Брожко виставлений на трансфер, Сергій Гупаленко очолив команду, а 33-річному Івану Скіцку, у котрого діючий контракт ще на рік, запропоновано очолити дитячо-юнацьку секцію клубу.

Натомість до завершення підходять перемовини з декількома відомими гравцями, котрі повинні підсилити «Ураган» вже незабаром. Залишилось погодити тільки деякі умови контрактів. Прізвища перших новачків команди керівництво клубу збирається оприлюднити наступного тижня на спеціальній прес-конференції.

Яким буде міжсезоння «Урагану»...

Стали відомі строки зборів івано-франківської команди у міжсезонні. 6 липня усі гравці «Урагану» виходять з відпустки. У наступні два дні пройде поглиблений медичний огляд, після чого команда вирушить на перший збір до високогір'я Карпат (місце проведення ще уточнюється), де займатиметься виключно фізичною підготовкою впродовж 12 днів (дворазові тренування). З 24 липня пройде другий тренувальний збір у Польщі або Чехії, після чого 6-10 серпня (за попередньою інформацією) «Ураган» візьме участь у міжнародному турнірі «Green Ball Cup» в чеському Кладно.

Одразу по поверненні з Чехії івано-франківці відправляться до Харкова на традиційний «Кубок визволення», котрий пройде 13-17 серпня. До старту нового сезону «ураганівці» проведуть заключний збір в Івано-Франківську вже на новому покритті (паркет), котре до кінця липня мають встановити у місцевому манежі Коледжу фізвиховання. Замість проведення турніру «Кубок Карпат», котрий минулого року пройшов вперше, до 30 серпня планується зіграти 1-2 контрольні матчі з командами вищої чи першої ліги.

«Ураган» у міжсезонні:
26 травня - 6 липня - відпустка, робота за індивідуальними планами
7-8 липня - поглиблений медичний огляд, тестування
9-21 липня - перший тренувальний збір у Карпатах
24 липня - 5 серпня - виїзд до Польщі або Чехії, другий збір (дворазові тренування, спаринги)
6-10 серпня - міжнародний турнір «Green Ball Cup» у Чехії
13-17 серпня - міжнародний турнір «Кубок визволення» у Харкові
21-30 серпня - заключний збір в Івано-Франківську (дворазові тренування, спаринги)

Олег ЛАНЯК. Прес-служба НФК «Ураган».

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Спортивний оглядач! Смотрите видео голов в новом Telegram-канале
Футбол | 25 апреля 2024, 03:40 0
Спортивний оглядач! Смотрите видео голов в новом Telegram-канале

Получайте быстрее всех обзоры матчей на свой телефон в Телеграме!

Коуч Эвертона оценил матч с Ливерпулем и прокомментировал травму Миколенко
Футбол | 25 апреля 2024, 03:55 2
Коуч Эвертона оценил матч с Ливерпулем и прокомментировал травму Миколенко

Шон Дайч и «Эвертон» обыграли подопечных Юргена Клоппа 2:0 в АПЛ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.