Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Вторая лига
| Обновлено 01 октября 2019, 20:21
3643
1

Шедевр від Пуканича, розгром Поділля, успіхи Діназу і ВПК-Агро

Sport.ua розповідає про найцікавіші події у 12-му турі Другої ліги

| Обновлено 01 октября 2019, 20:21
3643
1
Шедевр від Пуканича, розгром Поділля, успіхи Діназу і ВПК-Агро
ФК Верес
Чергова розгромна поразка «Поділля»
 
«Верес» у Млинові зустрічався з «Поділлям». Матч команд, які займають лідируючі позиції у групі А вважався одним із центральним у турі. «Поділля» досить впевнено пройшло перше коло, але останню гру програло «Калушу» з рахунком 2:5 і тому до матчу з «Вересом» готувалося зі всією серйозністю і з думками реабілітуватися перед своїми вболівальниками.
 
Але сталося не так як гадалося. «Верес» не залишив жодних шансів команді Віталія Костишина. Рівненці розгромили «Поділля» з рахунком 5:0. Доволі неочікуваний результат, завдяки якому «Верес» обійшов хмельницьку команду у турнірній таблиці. Тепер «Верес» займає третє місце, «Поділля» опустилося на п’яту позицію, до того ж команда пропустила п’ять м’ячів у свої ворота вдруге поспіль.
Несподіванка у Макарові.
 
Вболівальники «Чайки» вже зачекалися перемоги від своїх улюбленців. За останній місяць команда зіграла шість матчів, у яких набрала лише два залікових бали, програвши чотири поєдинки. Очікування гри з «Калушем» також було неспокійним. Гості із Іванофранківщини мають кращі результати і знаходять вище у турнірній таблиці.
 
«Чайка» і «Калуш» перший тайм завершили без забитих м’ячів, а у другій половині зустрічі його долю вирішив Жикол, котрий прицільним ударом приніс господарям таку очікувану перемогу. Останній раз «Чайка» перемагала в серпні.
 
Сухий лист від Пуканича
 
«Ужгород» на своєму полі приймав аутсайдера групи А «Буковину». В черговий раз одним із найпомітніших гравців був Адріан Пуканич. Цього разу хавбек «Ужгорода» приніс перемогу своїй команді, відзначившись прямим ударом з кутового. Цей неймовірний гол став окрасою туру. В активі Пуканича вже 5 голів і він знаходиться серед найкращих бомбардирів групи А.
 
«Ужгород» набрав 15 очків і займає сьоме місце у турнірній таблиці, «Буковина» - остання.
 
 
Успіх «Діназу» і втрата «Полісся»
 
Завдяки останнім вдалим матчам «Діназ» підібрався до лідируючої групи. Дебютант Другої ліги цього туру відправився в гості на поєдинок проти «Оболоні-Бровар-2».
 
Першими забили «пивовари», але не втримали перемогу. Своє роль у невдачі зіграли два вилучення гравців «Оболоні-Бровар-2». Саме після цього «Діназ» перехопив ініціативу і зрівняв рахунок, а у компенсовані хвилини зумів вирвати перемогу. «Діназ» не програє вже шість останніх поєдинків. Після цієї гри команда піднялася на четверте місце у турнірній таблиці.
 
Один із лідерів групи А «Полісся» на виїзді зустрічався з вінницькою «Нивою». Команди майже весь матч провели у закритому стилі і як не намагалися гравці «Полісся» щось створити небезпечне біля воріт господарів, але рахунок не було відкрито – 0:0.
 
«Кристал» знову одноосібний лідер
 
Минулого туру «Кристал» програв «Альянсу», який наздогнав херсонську команду. Цього туру липоводолинці відпочивали, тому «Кристал» мав змогу знову відірвати від переслідувачів.
 
«Кристал» здобув важку перемогу у Бериславі у матчі проти «Таврії Сімферополь». Господарі першими забили, проте херсонці у другому таймі змогли зібратися і переломити хід гри. Завдяки двом забитим м’ячам «Кристал» здобув три очки і став одноосібним лідером групи Б.
Два нереалізовані пенальті і вольова перемога «ВПК-Агро».
 
У Новомосковську «ВПК-Агро» приймав аутсайдера «Реал Фарму». Здавалося, у підопічних Сергія Соловйова не виникне проблем у цьому матчі, але гості у першому таймі здивували. Вони забили м’яч на 10-й хвилині і до перерви вдало захищали свої ворота. Та друга половини гри була вже за «ВПК-Агро». Господарі спромоглися тричі вразити ворота «фармацевтів», до того ж вони двічі не змогли забити пенальті. Але для «ВПК-Агро» все закінчилося добре.
 
Після цієї перемоги «ВПК-Агро» піднявся на друге місце у турнірній таблиці групи Б і з гарним настроєм команда готується до наступної гри. 
 
Друга ліга. 12-й тур
 
Група А
 
«Верес» - «Поділля» - 5:0
Голи: Шестаков, 8, Яременко, 37, Соломка, 39, Яременко, 66, Соломка, 72.
 
«Чайка» - «Калуш» - 1:0
Гол: Жикол, 66.
 
«Нива» В - «Полісся» - 0:0
 
«Оболонь-Бровар-2» - «Діназ» - 1:2
Голи: Степаненко, 46 – пенальті – Бовтрук, 63, Терещенко, 90+3.
 
«Ужгород» - «Буковина» - 1:0
Гол: Пуканич, 39.
 
Група Б
 
«Таврія Сімферополь» - «Кристал» - 1:2
Голи: Макарченко, 12 – Малиш, 60, Барладим, 79.
 
«ВПК-Агро» - «Реал Фарма» - 3:1
Голи: Алексанов, 54, Яременко, 65, Сидоренко, 70 – пенальті – Поліщук, 11.
 
«Нікополь» - «Енергія» - 0:0
 
«Чорноморець-2» - «Гірник» - 0:0
 
«Авангард-2» - «Миколаїв-2» - 0:0
Источник Sport.ua
Оцените материал
(5)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Повесила баранку, но проиграла. Известна первая финалистка турнира в Майами
Теннис | 28 марта 2024, 23:46 1
Повесила баранку, но проиграла. Известна первая финалистка турнира в Майами

Елена Рыбакина в трех сетах переиграла Викторию Азаренко в полуфинале соревнований

В матче отбора к Евро-2024 Украина – Исландия сыграл крупный коэффициент
Футбол | 29 марта 2024, 05:29 0
В матче отбора к Евро-2024 Украина – Исландия сыграл крупный коэффициент

Подопечные Сергея Реброва обыграли исландцев со счетом 2:1 и вышли на чемпионат Европы

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
bullyUA
Как Лобановский.