Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 26 сентября 2019, 13:13
5511
0

У Києві підбили підсумки проекту 11X11 чемпіонів

Керівництво УАФ підбило підсумки проекту, який допоміг аматорським клубам покращити інфраструктуру

| Обновлено 26 сентября 2019, 13:13
5511
0
У Києві підбили підсумки проекту 11X11 чемпіонів
УАФ

25 вересня в Будинку футболу відбулися заходи проекту «11х11 чемпіонів. Футбол заради розвитку молоді та регіонів», метою якого є матеріально-технічна підтримка аматорських футбольних клубів, дитячо-юнацьких спортивних закладів та популяризація аматорського футболу в Україні.

У рамках заходів відбулася спеціальна прес-конференція, на якій у присутності організаторів, представників аматорських клубів та юних футболістів було підбито основні підсумки проекту «11х11 чемпіонів. Футбол заради розвитку молоді та регіонів» як в 11-ти громадах аматорських футбольних клубів — переможців національного відбору, так і в усіх інших регіонах України, де вперше в історії вітчизняного футболу було проведено навчання менеджерів аматорських клубів і лідерів волонтерів масового футболу з використанням кращого німецького досвіду.

Стартував проект у червні 2018 року на НТК ім. В. Баннікова. Протягом грудня національною асоціацією було отримано 75 заявок на реалізацію, що свідчило про чималий інтерес із боку малих громад, футбольних клубів і спортивних закладів. Протягом січня—лютого було вивчено всі заявки, і журі конкурсу за участю першого віце-президента УАФ Олега Протасова, представників Посольства ФРН в Україні, GIZ, ААФУ, Мінрегіонбуду та УАФ оголосило переможців. Ними стали ДЮСШ «Колос» (Сокиряни, Чернівецька обл.), клуб «Зірка Лінці» (Кибляри, Ужгородський р-н, Закарпатська обл.), клуб «Нафтовик-Долина» (Долина, Івано-Франківська обл.), клуб «Тірас» (Ямпіль, Вінницька обл.), клуб «Єврошпон-Смига» (Смига, Рівненська обл.), клуб «Черкащина-Академія» (Білозір'я, Черкаський р-н, Черкаська обл.), ДЮСШ (смт Веселе, Запорізька обл.), клуб «Трубіж» (Коржі, Баришевський р-н, Київська обл.), клуб «Тростянець» на базі спортивного клубу «Академія спорту» (Тростянець, Сумська обл.), ДЮСШ (Кобеляки, Полтавська обл.) та клуб «Січ» (Заболотці, Бродівський р-н, Львівська обл.).

Юрий Штемберг
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Экс-форвард Львова стал игроком Ингульца
Футбол | 19 марта 2024, 14:59 0
Экс-форвард Львова стал игроком Ингульца

Алваро играл в УПЛ с 2022 по 2022 год

Сенсационная чемпионка US Open 2021 снялась с престижного турнира в Майами
Теннис | 19 марта 2024, 09:27 11
Сенсационная чемпионка US Open 2021 снялась с престижного турнира в Майами

У Эммы Радукану проблемы с поясницей, британку в основе заменит Анна Каролина Шмидлова

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.