Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Вторая лига
| Обновлено 24 сентября 2019, 16:41
3328
0

Непереможна Нива Т, розбірки дебютантів та сенсація у Краматорську

Sport.ua розповідає про головні події 11-го туру Другої ліги

| Обновлено 24 сентября 2019, 16:41
3328
0
Непереможна Нива Т, розбірки дебютантів та сенсація у Краматорську
ФК Верес

Непереможна «Нива» Т

Лідер групи А - тернопільська «Нива» останній матч першого кола проводила на виїзді проти другої команди «Оболоні». «Пивовари» не можуть перемогти сім останніх турів, натомість «Нива» йде без поразок з першого туру.

Минула гра тернопільців проти «Ужгорода» завершилася з рахунком 0:0, і цього разу, здавалося, не буде забитих м’ячів. Але в кінці зустрічі команди забили три голи на двох. «Нива» здобула чергову перемогу і впевнено лідирує у групі А, маючи у своєму активі 26 очок.

«Верес» знову не зміг перемогти «Калуш»

«Верес» і «Калуш» зійшлися у центральному матчі туру у Млинові. Команди знаходяться у верхній частині турнірної таблиці і змагаються за лідерські позиції. Відзначимо, що «Верес» не може перемогти «Калуш» останніх 15 років. Забігаючи наперед, скажемо, що не вдалося рівненській команді і цього разу здобути перемогу над принциповим суперником.

«Верес» у першому таймі відкрив рахунок, і здавалося, був близьким до перемоги, але на 88-й хвилині зустрічі гості використали свій шанс. Знову «Верес» без перемоги над «Калушем».

Перестрілка у Ужгороді

Зустрічалися сусіди по турнірній таблиці, яких розділяє одне очко. Дебютанти Другої ліги жваво розпочали очний поєдинок. У першому таймі «Ужгород» і «Діназ» забили чотири м’ячі. Знову відзначився хавбек «Ужгорода» Адріан Пуканич, який був одним із найактивніших на полі.

У другому таймі гості забили ще двічі і здобули перемогу з рахунком 4:2. Після цього успіху «Діназ» закріпився на шостій позиції, «Ужгород» - сьомий. 

Важка перемога «Полісся»

Афішу 10-го туру закривав матч «Чайка» - «Полісся». Команди знаходяться на різних полюсах турнірної таблиці. «Чайка» займає передостаннє місце, а «Полісся» йде на другій позиції.

Проте довгий час «Полісся» не могло зламати захисні редути господарів поля. Лише у кінці матчу підопічні Анатолія Безсмертного схилили шальки терезів на свою користь. Могли гості забивати двічі, але Немтінов не зміг реалізувати пенальті, та через хвилину після подачі кутового Галенко приніс «Поліссю» важку і важливу перемогу – 1:0.

Житомирська команда набрала 22 очки і продовжує погоню за лідером групи тернопільською «Нивою».

Перша поразка «Кристала»

«Кристал» не програвав майже все перше коло і ось в останньому турі «Альянс» завдав херсонцям першої поразки у сезоні. Липоводолинська команда впевнено увійшла у професіональний футбол. «Альянс» довго не розкачувався і вже на 4-й хвилині відкрив рахунок у матчі.

В кінці першого тайму команди обмінялися забитими м’ячами. У другій половині зустрічі глядачі, яких, до речі, зібралося близько трьох тисяч, більше не побачили голів. Таким чином, «Альянс» переміг з рахунком 2:1, а «Кристал» зазнав першої поразки, але залишився на першому місці у групі Б.

Сенсація у Краматорську

«Авангард-2» у своєму активі не мав жодної перемоги і в останньому матчі першого кола приймав одного із лідерів змагань «Гірник». Здавалося, що і цього разу краматорська команда не зможе змінити нуль на одиницю у графі перемоги, та все виявилося навпаки.

Господарі поля створили головну сенсацію туру, перегравши свого суперника з рахунком 2:1. Таким чином, «Авангард-2» здобув першу перемогу у сезоні, але залишився на останньому місці у турнірній таблиці, «Гірник» займає четверте місце.

Павло СОЛОВЕЙ

Друга ліга. 11-й тур

Група А

«Нива» В - «Буковина» - 2:2
Голи:
Загорулько, 25, Попов, 74 – Понєдєльнік, 24, Полянський, 47.

«Оболонь-2» - «Нива» Т - 1:2
Голи:
Степаненко, 90 – пенальті – Хохлов, 77, Волохатий, 83.

«Верес» - «Калуш» - 1:1
Голи:
Яременко, 17 – Танчин, 89.

«Ужгород» - «Діназ» - 2:4
Голи:
Пуканич, 16, Пасічник, 44 – Бриженко, 14 – пенальті, Терещенко, 33, Корешков, 48, Авдалян, 76.

«Чайка» - «Полісся» - 0:1
Гол:
Галенко, 75.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ГРУПИ А

Група Б

«Авангард-2» - «Гірник» - 2:1
Голи:
Бородай, 6, Дедяєв, 69 – Григорик, 8 - пенальті.

«Енергія» - «ВПК-Агро» - 2:4
Голи:
Махнєв, 40, 85 – пенальті – Красов, 6, Шарко, 27 – пенальті, Шмигельський, 79, Андрушко, 83.

«Таврія Сімферополь» - «Миколаїв-2» - 0:2
Голи:
Зарічнюк, 19, 29.

«Чорноморець-2» - «Реал Фарма» - 0:0

«Миколаїв-2» - «Альянс» - 0:3
Голи:
Анцибор, 2, 34, Шевченко, 55.

«Альянс» - «Кристал» - 2:1
Голи
: Сулейман, 4, Сидоренко, 36 – Гливий, 41.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ГРУПИ Б

Оцените материал
(6)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.