Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 09 сентября 2019, 20:49
4160
0

Експерт-клуб у Дніпрі

Фахівці обговорили гру збірної

| Обновлено 09 сентября 2019, 20:49
4160
0
Експерт-клуб у Дніпрі
АФУ
 Спільний захід Української асоціації футболу та Офіційного партнера національної збірної України з футболу ТМ Parimatch вже проходив у Києві та Львові й сьогодні відбувся в Дніпрі, де вже 10 вересня національна збірна зіграє контрольну гру зі збірною Нігерії.
 
Своїми думками щодо  кваліфікаційного матчу чемпіонату Європи 2020 Литва – Україна (07.09.19), що завершився перемогою національної збірної команди України з футболу з рахунком 0:3, ділилася топові футбольні функціонери та гравці. Також під модераторством Олександра Гливинського спортивні журналісти прогнозували результати майбутніх ігор українців. 
 
Євген Яровенко — казахстанський та український футболіст, тренер, олімпійський чемпіон 1988 року відзначив що збірна сьогодні мало пропускає (всього один гол у відборі), але ще повинна вдосконалюватися.  Погодився з ним  й Дмитро Михайленко — головний тренер «Дніпра-1», який відзначив, що національна збірна має свій стиль, що рідкість для такого формату команд.  Сергій Назаренко — ветеран «Дніпра» та національної збірної України та Сергій Кравченко — капітан «Дніпра-1», колишній гравець збірної України, відзначили що в збірній завжди панувала гарна атмосфера, але лише зараз з’явилися ігрова дисципліна , що дозволяє демонструвати європейський футбол.
Також експерти відзначили що товариська гра з Нігерією буде дуже цікавою, адже африканські команди завжди відмічаються атлетизмом та мотивацією. 
 
«Підтримка головної команди країни – найкраща мотивація для її перемог! При чому, як підтримка вболівальників, так і надійних партнерів. І нам надзвичайно приємно, що, окрім традиційних форматів співпраці, ТМ «Parimatch» ініціювала проведення Експерт-клубу, в якому експерти та представники ЗМІ дають фахову оцінку ключовим матчам збірної. Адже професійний аналіз є надзвичайно важливою складовою футболу. На ньому ґрунтуються основні висновки і вибудовуються нові тактичні схеми.  А той факт, що Експерт-клуб проводиться в різних містах нашої країни, дозволяє ще раз підкреслити, що, незалежно від клубних вподобань, національна команда – символ гордості та патріотизму для кожного українця!», – відзначив Олег Валерійович Протасов, Перший віце-президент Української асоціації футболу.
 
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ВИДЕО. Без эмоций. Как Лунин отреагировал на победу Реала в суперматче в ЛЧ
Футбол | 18 апреля 2024, 07:21 9
ВИДЕО. Без эмоций. Как Лунин отреагировал на победу Реала в суперматче в ЛЧ

Андрей стал героем королевского клуба в серии пенальти против Манчестер Сити

Лучший игрок поединка с Ман Сити расхвалил Лунина после суперматча
Футбол | 18 апреля 2024, 09:40 6
Лучший игрок поединка с Ман Сити расхвалил Лунина после суперматча

Федерико Вальверде высказался об украинском голкипере

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.