Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Вторая лига
| Обновлено 02 сентября 2019, 15:49
2666
1

Друга ліга. Камбек Поділля, неймовірний Кристал і безнадійна Буковина

Sport.ua розповідає про основні події 6-го туру у Другій лізі

| Обновлено 02 сентября 2019, 15:49
2666
1
Друга ліга. Камбек Поділля, неймовірний Кристал і безнадійна Буковина
ФК Кристал

Sport.ua - про головні події, які відбулися у Другій лізі минулого туру.

Камбек «Поділля» у Тернополі

Матч у Тернополі видався на славу. Чотири забитих м’ячі, глядацький ажіотаж, вилучення у господарів, неймовірний поєдинок. «Нива» у статусі лідера приймала «Поділля», яке у порівнянні з минулим сезоном значно додало у грі.

Тернопільська команда впевнено розпочала зустріч проти «Поділля». Гравці «Ниви» забили два м’ячі у першому таймі, зробивши впевнену заявку на перемогу, але другий тайм перевернув все з ніг на голову.

В останні п’ятнадцать хвилин матчу гості забили два м’ячі і врятувалися від поразки. «Нива» втратила два очки, але залишилася на першому місці у турнірній таблиці.

Безнадійна «Буковина»

«Буковина» впевнено крокує Кубком України, чого не скажеш про виступи чернівецької команди у Другій лізі. Цього сезону «Буковина» ще не перемагала. На вихідних у Чернівці завітав один із лідерів групи житомирське «Полісся», яке минулого туру втратило очки з дебютантом змагань «Діназом».

Перший тайм більш цікавіше виглядала «Буковина», але втілити свою невелику переваги у забиті м’ячі не спромоглася, а у другій половині зустрічі вже гості володіли ініціативою. У дебюті другого тайму житомиряни відкрили рахунок, а у кінці гри забили ще один раз.

«Полісся» займає третє місце у турнірній таблиці і продовжує боротьбу за лідерство, а «Буковина» зазнала п’ятої поразки поспіль.

Впевнений «Верес»

У Київській області «Оболонь-Бровар-2» і «Верес» закривали програму 6-го туру Другої ліги. Команди до 67-ї хвилини зберігали свої ворота на замку. «Верес» зміг змінити нулі на табло, відзначився Антон Яременко, але це був не останній м’яч.  

Гравці «Вереса» ще тричі вразили ворота «пивоварів» і довели рахунок до непристойного – 4:0. Перемога дозволила рівнянам наздогнати «Ниву» Тернопіль» та «Полісся», які знаходяться на чолі турнірної таблиці групи А і мають по 13 очків. Таку ж кількість балів має і «Верес».

Сім м’ячів від «Кристалу»

Переможну ходу продовжує «Кристал». І якщо минулого туру херсонці мінімально перемогли «Гірник» з рахунком 1:0, то цього разу не залишили ніяких шансів «Миколаєву-2».

«Кристал» на виїзді просто познущався над «корабелами» – 7:1. Дещо несподівано, але результат на табло і «Кристал» став одноосібним лідером групи Б. У активі херсонців 16 балів після шести матчів.

Осічка «Енергії» і зухвалі дебютанти

«Енергія» на виїзді зустрічалася з аутсайдером групи «Реалом Фарма». Підопічні Олега Федорчука несподівано оступилися у Одесі. За п’ять попередніх матчів «Реал Фарма» спромігся лише одного разу відзначитися у воротах суперників і ще не здобув жодної перемоги у цьому сезоні.

І цього разу «Реал Фарма» не забив, але на диво і не пропустив у свої ворота. Зустріч завершилася з рахунком 0:0, і з огляду на турнірне положення «Енергія» втратила два очки. Команда із Нової Каховки залишилася на другому місці, але конкуренти вже дихають у спину.

Дебютанти змагань «Альянс» і «ВПК-Агро» цього туру розгромили своїх суперників. Липоводолинська команда на виїзді перемогла «Авангард-2» з рахунком 4:1. Відзначимо, що «Альянс» здобув другу поспіль велику перемогу.

«ВПК-Агро» впевнено переграв «Таврію Сімферополь» - 3:0. Команда Сергія Соловйова займає третє місце у турнірній таблиці, маючи у своєму активі 13 балів.

Павло СОЛОВЕЙ

Друга ліга. 6-й тур

Група А

«Діназ» - «Калуш» - 0:3
Голи:
Горбаченко, 64, Ременюк, 69, Книш, 90.

«Нива» Т - «Поділля» - 2:2
Голи:
Волохатий, 29, Кохман, 44 – Гайдаш, 75, Музинчук, 80.

«Ужгород» - «Чайка» - 2:1
Голи:
Ференцик, 65, Дрозд, 78 – Шевчук, 11.

«Буковина» - «Полісся» - 0:2
Голи:
Семчук, 52, Галенко, 83.

«Оболонь-Бровар-2» - «Верес» - 0:4
Голи:
Яременко, 67, Петько, 70, Шестаков, 84, Кучеров, 90.

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ГРУПИ A

Група Б

«Чорноморець-2» - «Нікополь» - 1:4
Голи: Смароков, 83 – Мандровський, 37, Богданов, 39 – пенальті, Мандровський, 45+3, Мандровський, 52.

«Миколаїв-2» - «Кристал» - 1:7
Голи: Порох, 66 – Цой, 7, Бондаренко, 17, Мартян, 23, Барладим, 51, Кірєєв, 74, Гливий, 85, 88.

«Авангард-2» - «Альянс» - 1:4
Голи: Шаврін, 69 – В. Шарай, 33, С. Шарай, 40, 52, Анцибор, 81.

«ВПК-Агро» - «Таврія Сімферополь» - 3:0
Голи: Шмигельський, 39, Коломоєць, 61, Красов, 65.

«Реал Фарма» - «Енергія» - 0:0
 

ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ ГРУПИ Б

Оцените материал
(5)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Al Zolo
смешно -до слез-как такая Буковина дошла до1-16 кубка-выбив 2 клуба?