Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1035
0

ФК Карпати: готовність №1

Стали відомі спаринг-партнери львівських «Карпат» під час підготовки до 18-го чемпіонату України

ФК Карпати: готовність №1

Вже 9-го червня, у понеділок, футболісти «Карпат» повернуться з відпочинку і зберуться на тренувальній базі команди у Брюховичах. Цього ж, а також наступного дня на гравців чекає медичне обстеження, а 12-го та 13-го червня – тестування. 14 червня, у суботу, карпатівці проведуть двосторонню гру, а на 20-е червня запланований спаринг. За словами спортивного директора ФК «Карпати», існує попередня домовленість про товариський поєдинок з харківським «Металістом», який за традицією проводитиме підготовку до початку сезону у Трускавці.

У Брюховичах команда тренуватиметься до 27-го червня - саме на цей день заплановано від’їзд в Угорщину на другі тренувальні збори. Їх карпатівці проведуть за угодою з компанією «Фонтан Спорт-Медіа KFT» (директор – Сергій Кузнєцов). В Угорщині команда зупиниться у 4-зірковому готелі Danubius, що знаходиться у відомому лікувальному курорті Бюк. Курорт знаходиться у західній Угорщині, за 25 км від кордону з Австрією, де саме в цей час відбуватиметься фінал Євро-2008). Тренуватимуться «зелено-білі» на футбольних полях Олімпійської бази Угорщини в містечку Бюк-Фюрдо. До послуг гравців будуть усі умови для відпочинку та якісної підготовки до сезону, зокрема відкритий та закритий басейни, термічна лазня, сауна, теніс, боулінг, мінігольф.

На угорських зборах команди заплановано три товариські матчі. 30-го червня «Карпати» зустрінуться з місцевим «Уйпештом» (4-е місце у національному чемпіонаті), 5-го липня суперником «зелено-білих» буде румунський «Пандурій» (12-е місце), нарешті, 10 липня карпатівці поміряються силами зі «Слованом» (Словаччина, 5-е місце). Наступного дня команда повернеться на батьківщину, де готуватиметься до першого матчу Прем’єр-ліги, що відбудеться 18 липня.

ФК Карпати

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.