Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
955
0

U-16: підготовка до Меморіалу Баннікова

Юнацька збірна України готується до VII Міжнародного турніру пам’яті Віктора Баннікова

U-16: підготовка до Меморіалу Баннікова

Юнацька збірна України (футболісти 1992 р.н.) готується до VII Міжнародного турніру пам’яті Віктора Баннікова, який пройде з 6-го по 10 червня у Донецьку та Маріуполі.

Донецький збір
Наша команда зібралася у столиці Донбасу в понеділок, 2-го числа. Тренуються підопічні Олександра Головка на стадіоні «Олімпік». Під прапори збірної наставник викликав 22-х футболістів, проте після проходження медичного огляду, фізичного та психологічного тестування в таборі залишиться лише 18 виконавців, які власне і потраплять до заявкового листа.

Віддача на тренуваннях
За словами Головка, він задоволений тим настроєм, з яким працюють хлопці. «Кожен з них віддається по максимуму, прагнучи довести тренерському штабу своє право на місце у команді. Звісно, це йде на користь загальній справі», − говорить керманич збірної.

Додаткова інформація
У групу «А» разом з «синьо-жовтими» потрапили Фінляндія, Росія та Італія. «У Донецьку 6 червня ми побачимо в дії італійців та росіян, що допоможе краще підготуватися до зустрічей з ними. Інформації про фінів, з якими доведеться зійтися у стартовому матчі, поки обмаль. Тому подбаємо, перш за все, про власну гру», − підкреслює Головко.

Етап підготовки
Господарі вже тричі перемагали на Меморіалі Віктора Баннікова і, звісно, є одними з головних фаворитів цьогорічних змагань. Але хоча перед українськими юнаками і стоїть максимальна задача, не варто забувати, що цей турнір є одним з важливих етапів підготовки до кваліфікації Євро-2009 (U-17), яка стартує у вересні.

Шістка новачків
Поки Олександр Головко визначається з кістяком команди, процес селекції не припиняється. Красномовним свідченням цього є шістка потенційних дебютантів, які вирушили на донецький збір − воротар Артур Денчук, захисник Олександр Костюк, хавбеки Микола Вечурко та Андрій Цуриков, форварди Віталій Рябушко та Дмитро Осадчий.

Склад збірної України
Воротарі: Роман Данкович (УФК Львів), Артур Денчук («Металіст» Харків), Микита Шевченко («Шахтар» Донецьк);
Захисники: Олександр Костюк («Металург» Донецьк), Іван Ордець («Шахтар» Донецьк), Дмитро Рижук, Артем Сухоцький (обидва − «Динамо» Київ), Андрій Цуриков («Металург» Запоріжжя), Віктор Чумак (РУФК Ужгород);
Півзахисники: Максим Боровець, Володимир Коваль, Ярослав Прокипчук (усі − «Динамо» Київ), Микола Вечурко (ДЮСШ №15, Київ), Святослав Дяків, Олександр Караваєв, Олександр Нойок (усі − «Шахтар» Донецьк), Ярослав Калиниченко («Кремінь» Кременчук);
Нападаючі: Пилип Будківський («Шахтар» Донецьк), Віталій Іванко («Металург» Донецьк), Віталій Мартинов («Торпедо» Миколаїв), Дмитро Осадчий (ВРУФК Київ), Віталій Рябушко («Динамо» Київ).

Костянтин Паткевич

ФФУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.