Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1349
1

ШУСТ: «У Карпатах запропонували вдвічі більшу зарплатню»

Голкіпер «Шахтаря» Богдан Шуст розповів, що питання з його поверненням до «Карпат» не вирішене

ШУСТ: «У Карпатах запропонували вдвічі більшу зарплатню»
Воротар висунув керівництву свого клубу певні вимоги, а чіткої відповіді наразі не отримав. Богдан Шуст переконує, що на заваді його поверненню до Львова стоїть не фінансовий аспект.
 
«Якби вболівальники дізналися, скільки я заробляю в Донецьку, вони б розсміялися, – заявив Б. Шуст. – Скажу так: у «Карпатах» мені запропонували вдвічі більшу зарплатню, ніж я отримую в «Шахтарі». Але фінансова вигода для мене – річ другорядна. Висловив свої умови, які не можу розголошувати. Керівництво «Шахтаря» не квапиться з відповіддю. Отже, нині я в «підвішеному» стані, а це заважає мені провести повноцінну відпустку».
 
Богдана Шуста не бентежить той факт, що наступного сезону в Донецьку йому буде ще складніше пробитися в основу, оскільки «Шахтар» має намір підсилитися ще одним талановитим голкіпером – Рустамом Худжамовим. «Загострення конкуренції лише на користь, – сказав Шуст. – Вважаю, що вона допоможе мені надалі вдосконалюватися й прогресувати. Чи здивувала мене новина про придбання Худжамова? Дивуватися вже давно припинив. «Шахтар» кожного року намагається придбати нового воротаря. А в цій ситуації мене дивує інше. Чому вирішили віддати в оренду саме мене? Для себе знайшов єдине пояснення: керівники «Карпат» і «Шахтаря» домовилися про мою оренду, коли обговорювали трансфер Миколи Іщенка. Іншого знайти не можу. Взимку я просився в оренду, а мене не відпускали. Тепер же ситуація кардинально змінилася».


www.prosport.lviv.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
DK86sarny
да все нормально,Богдан- зарплата в 2 раза больше, постоянная практика в воротах, Львов -красивый город, болельщики отличные.... а тех вратарей в Шахтере ждет чистая скамеечка вечнозапасных