Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Вторая лига
|
1278
3

Княжа виходить до першої ліги

Клуб зі Щасливого де-факто оформив підвищення у класі

Княжа виходить до першої ліги

Княжа — Верес — 1:0 (1:0)
Щасливе: Байрашевський-к, Гайовий, Налигач, Жданов, Сахно, Курневич, Лупашко, Шимко (Рубан, 63), Литовчак (Мостовий, 67), Мандзюк, Малик (Курилко, 60). Запасні: Скрипник, Герасимець, Копча, Козлюк. Тренер: Віталій Левченко.
Рівне: Козіброда, Коломієць-к, Шевчук, Жук, Герус, Назаренко (Шатковський, 81), Вол.Ткачук, Федорчук, Котюк, Любар, Лозян (Онищук, 74). Запасні: Сікальський, Гаврилюк, Никончук, Лавренюк, Цвик. Тренер: Віталій Шевчук.
Гол: Малик (13).
Попередження: Малик (32).
Чесна гра: 8,0 — 7,7.

Коли Малик, успішно завершивши зусилля партнерів, уже в дебюті започаткував лік голам, про можливий розгром гостей не говорив на трибунах хіба що байдужий. Бо «княжичі», граючи легко й розкуто, цілеспрямовано штурмували чужі володіння, змушуючи своїх симпатиків охати і ахати ледь не кожної хвилини. Не скажу, що «Верес» виявився безпорадним статистом у протистоянні з лідером. Ні, команда з Рівного боролася самовіддано і насправді з усіх сил. Інша річ, що сили команд були різними. Тому й на вогневому рубежі «Княжої» побували майже всі польові виконавці. Та ні технічному Литовчаку, якому в окремих епізодах стадіон аплодував стоячи, ні прудконогим і наполегливим форвардам господарів так і не поталанило бодай подвоїти результат. Вище будь-яких похвал зіграв на останньому рубежі Козіброда! А вже в тих випадках, коли й страж воріт гостей був безпорадним, або стійки перепиняли шлях м`ячеві до сітки, або самі бомбардири стріляли повз ціль. В одному з епізодів Мандзюк, якого спеціально переглядали солідні представники кількох українських і зарубіжних клубів, умудрився не влучити в порожні ворота й після того, як обвів голкіпера. Либонь, за будь-яких інших обставин цей «фестиваль змарнованих нагод» неабияк зіпсував би настрій «княжичам» та їхнім симпатикам. Але тільки не цього разу! Бо, вигравши хай і мінімально звітний матч, амбітна команда з Щасливого — з урахуванням технічної перемоги над «Нафтовиком» у наступному турі — стала недосяжною для конкурентів і з третьої спроби таки завоювала заповітну перепустку до першої національної ліги.

Як стверджують незалежні фахівці — цілком закономірно. З чим і вітаємо самобутній і насправді честолюбний колектив. Браво, «Княжа»!

Валерій ВАЛЕРКО

ФК Княжа

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
vadya-metal (Greece)
vo vtoroy lige sidyat klubbl predstavlayus4ie oblastnble tsentrbl: Bukovina Chernovtsy, Podolye Hmelnitskiy, Niva Ternopol, Niva-Svitanok Vinnitsa, Podolye Hmelnitskiy, Veres Rivne, klubbl s bolshoy istoriey i mnogotblsya4noy armiey poklonnikov. A tut, v odin kolhoz, v kotorom jivet 500 4elovek vmeste so vsem sostavom komandbl i personalom, vlojili dengi zajravshiesya lyudishki, i na tebe - 1-a liga... U nih daje tablo kartinkami s tsiferkami zamenyayut...
A tem vremenem futbol na Zapadnoy Ukraine vblmiraet ili v sostoyanii stagnatsii i nikomu do etogo net dela.
vadya-metal (Greece)
Jelayu etomu kolhozu samorazformirovatsa maximum 4erez sezon.
Жоня(Севаст-Днепр)
Да,клуб неплохой и инфраструктура ничего так.