Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
| Обновлено 20 июня 2019, 15:35
5356
1

Олег БОЙЧИШИН: «Мякушко і Папа Гуйє залишили Карпати»

Спортивний директор «Карпат» розповів про кадрові перестановки в команді

| Обновлено 20 июня 2019, 15:35
5356
1
Олег БОЙЧИШИН: «Мякушко і Папа Гуйє залишили Карпати»
ФК Карпати. Олег Бойчишин

В львівському клубі серйозні кадрові зміни.

«Хочу щиро подякувати Денису Мірошніченку, Сергію Мякушку та Роману Дебелку. Кожен з них напряму долучився до загального результату та виконання завдання наприкінці чемпіонату – збереження прописки у Прем'єр-лізі. Цікаво те, що контракт Дениса завершився наприкінці травня, але він не міг залишити команду у скрутну хвилину і продовжив з Клубом угоду на час перехідних матчів. Звісно, ми з розумінням поставилися до того, що Мірошніченко прийняв пропозицію команди, яка гратиме в груповому етапі Ліги Європи. Ми можемо лише побажати йому успіхів і ще раз подякувати за 6 років в «Карпатах».

Щодо Сергія Мякушка, то ми з радістю продовжимо із ним контракт, однак наразі він висловив бажання пограти в європейському чемпіонаті. Роман Дебелко також заслуговує на теплі слова вдячності за свою самовіддачу. Ми сподіваємося, що йому також щаститиме в новому клубі та в єврокубках. Контракт закінчився і в Артема Федецького – наразі ми перебуваємо у переговорному процесі. Крім цього команду залишив Папа Гуйє – за «Карпати» він більше не гратиме».

«З оренди до нас повернулося четверо гравців. Центральний захисник Олег Веремієнко, який останнім часом грав за «Калуш» приїхав до Львова із медаллю чемпіона світу U-20. Ми дамо шанс йому себе показати у першій команді. Ігор Карпенко дуже непогано проявив себе у складі «Волині» – ми зацікавлені в тому, щоб він продовжував прогресувати. Із винниківського «Руха» повернувся Максим Грисьо – його оренда завершилася, а також Назар Вербний, якого ми повернули достроково. У цій ситуації ми хочемо подякувати керівництву «Руха» за розуміння та сприяння», - сказав Бойчишин.

Відзначимо, що Денис Мірошниченко став гравцем «Олександрії». В новому сезоні львівський клуб без приставки в.о. очолить Олександр Чижевський.

Оцените материал
(9)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
wicker
Спортивний директор, при усій повазі до Бойчишина це колишній начальник команди - це особа, яка без проблем може зацідити у вухо будь кому із загулявших у клубі гравців і тд і тп Бойчишин для цього занадто м'ягкий та пухнастий. мінімум Федя мав би бути. окрім цього цей тренерський штаб із даними виконавцями спроможний хіба, що за виживання боротися.... на жаль, бо мате таке місто, таких уболівальників та пасти задніх - ДІСТАЛО ВАШУ МАТЬ.