Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 06 июня 2019, 10:56
1028
0

Челсі подарував українським дітям-сиротам сувеніри

30 травня пройшов турнір з пляжного футболу серед команд шкіл-інтернатів Полтавської області

| Обновлено 06 июня 2019, 10:56
1028
0
Челсі подарував українським дітям-сиротам сувеніри
У Полтаві 30 травня пройшов турнір з пляжного футболу серед команд шкіл-інтернатів Полтавської області. Змагання, присвячені міжнародному дню захисту дітей, проводилися на спортивному майданчику в районі Левада традиційно під патронатом ГО «Фонд братів Павліченків». Англійський гранд, який днями виграв Лігу Європи УЄФА ,передав нашим дітлахам сувеніри і призи.

 
 
У турнірі взяли участь сім команд. Хлопці проявили завзятість і витривалість у грі, адже на піску дриблінгувати набагато складніше, ніж на траві. До того ж, потрібно робити багато обводок, ударів «через себе», набивати на льоту м'яча, відмінно балансувати і мати чудову координацію, щоб виконати технічні прийоми. І всі ці технічні дії віднімають досить багато енергії. Звичайно, всім командам хотілося перемогти, але призових місць - лише три.
 
Отже, за підсумками змагань «золото» у Полтавської спеціалізованої школи-інтернат №1. На другій сходинці фінішувала команда Полтавської спеціальної школи-інтернат для глухих дітей, а на третій - закінчила змагання команда Майоршинської спеціальної школи-інтернату.
 
У номінації «Найкращий голкіпер» переміг Максим Завгородній (Полтавська школа-інтернат № 1). Найкращим захисником став Дмитро Шапран (Майорщинська школа-інтернат Полтавської обл.), а нападником – Олександр Ткаченко (Полтавська школа-інтернат для глухих дітей).

 
Особливі емоції у дітей викликали подарунки від «аристократів»! Спортивні костюми, м'ячі, шарфи, кепки, календарі, сувеніри, а також фото з автографами провідних гравців клубу - Едена Азара, Н'Голо Канте, Давида Луїса стали відмінним подарунком для дітлахів.
Президент Фонду «Братів Павличенків» Олег Павличенко висловив подяку керівництву «Челсі» за підтримку надану клубом в проведенні турнірів і за ту радість та захоплення, які відчули діти.
 
«Смак перемоги пізнається з дитинства, тому побажаємо нашим хлопцям завжди прагнути рухатися лише вперед, боротися, вдосконалюватися в командній грі та розвивати особисті технічні навички», — відзначив Олег Павличенко. 

футбол
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Первый матч Свитолиной в Бад-Хомбурге прерван и перенесен. Известна причина
Теннис | 24 июня 2024, 22:31 0
Первый матч Свитолиной в Бад-Хомбурге прерван и перенесен. Известна причина

В 1-м раунде соревнований WTA 500 в Германии Элина играет против Каролин Возняцки

Не выстояли. Италия вырвала ничью у Хорватии и напрямую вышла в плей-офф
Футбол | 25 июня 2024, 00:03 55
Не выстояли. Италия вырвала ничью у Хорватии и напрямую вышла в плей-офф

«Клетчатые» пока третьи в группе В и ждут, что дальше

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.