Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1592
0

Переможна крапка від «ТВД»

Попри відсутність турнірної мотивації «ТВД» здобув впевнену перемогу

Переможна крапка від «ТВД»

Перед грою новоспечений володар Кубка України львівський «ТВД» продемонстрував почесний трофей своїм уболівальникам, пробігши з Кубком коло пошани. Можливо, ця процедура настільки надихнула «теведистів», що вони з перших хвилин захопили ініціативу в свої руки. На постріл Кордоби у верхній кут зреагував Русецький. Згодом той же Кордоба вийшов один на один з кіпером «Тайму», але не влучив м’ячем у «рамку». Москвін відповів небезпечним ударом, але на місці був Мельник.

А сьома хвилина стала фатальною для «Тайму», коли Білоус до кінця відіграв епізод в куті майданчику й з-під Кольцуна пробив низом під опорну ногу Русецькому – м’яч від стійки влетів у сітку воріт – 1:0. Як з’ясувалося згодом, цей гол ще більше зміцнив і до того впевнений «ТВД» і остаточно поховав надії «таймівців» на сприятливий результат у цій грі. Гравці «ТВД» грали в своє задоволення, впевнено контролюючи перебіг подій на майданчику. Таймівці виглядали просто безпорадними і ще до перерви могли отримати у власні ворота ще три-чотири м’ячі. Та добре в «рамці» діяв Русецький (напевно, лише до нього в Гончаренка не було претензій після матчу), а Брунько в одному з епізодів виніс м’яч з порожніх воріт. А ось коли Кордоба з Рогачовим удвох вийшли на одного Русецького, ігровим мисленням блиснув Роман Кордоба, не став віддавати прогнозований пас, а технічно обіграв кіпера суперника й увігнав м’яча у сітку – 2:0.

Після перерви ситуація на майданчику не змінилася. Гравці «ТВД» продовжували грати в своє задоволення, не дозволяючи супернику нав’язати їхню гру. Відтак, наставнику «Тайму» Станіславу Гончаренку нічого не залишалося, як за дев’ять хвилин до кінця гри випускати п’ятого польового гравця. Лише в ці хвилини «Тайм» дещо оживився і згодом Баландюх реалізував більшість – 2:1. «Тайм» продовжив грати уп’ятьох, за що їх покарав Рогачов, поціливши у порожні ворота – 3:1. Ще два голи глядачі побачили на останній хвилині матчу. Цибик скоротив розрив у рахунку до мінімуму (3:2). А переможну крапку в матчі поставив Чеботарьов після того, як Хавер випередив Русецького – 4:2.

Цікаво, що діями гравців «ТВД» у цьому матчі керував асистент Романа Ковальчика Леонід Маковський, котрий увесь тиждень проводив тренувальний процес, готуючи команду до гри з «Таймом». А Роман Ковальчик після поразки від «Марріону» взяв творчий тайм-аут і вже починає готуватися до наступного сезону, який для «ТВД» розпочнеться 16 серпня матчем за Суперкубок України проти «Шахтаря». Наразі 29 травня «теведисти» вирушають на турнір до Бельгії, а збірники Вахула й Сільченко мають можливість засвітитися на турнірі в Бразилії. Та Вахулі треба терміново поміняти закордонний паспорт, а Сільченка турбує біль у спині.

«ТВД» (Львів) – «Тайм» (Львів)– 4:2
Голи:
Білоус (7), Кордоба (16), Рогачов (39), Чеботарьов (40) – Баландюх (33), Цибик (40)
«ТВД»: Мельник – Чеботарьов, Хавер, Білоус, Маржановський – Рогачов, Вахула, Кордоба, Денис – Кіндій, Цимбаляк.
«Тайм»: Русецький – Баландюх, Кольцун, Москвін, Ткачук – Кудінов, Цибик, Брунько, Чепель.

Роман ЦЮНЯК

футзал
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Известно, кто подсказал Лунину остаться на месте перед ударом Бернарду
Футбол | 18 апреля 2024, 12:44 1
Известно, кто подсказал Лунину остаться на месте перед ударом Бернарду

Тренер вратарей «Реала» считал, что не прыгать стоит только в одном случае из трех возможных

Таблица УПЛ. Шахтер увеличил отрыв от конкурентов после победы над Зарей
Футбол | 19 апреля 2024, 06:45 11
Таблица УПЛ. Шахтер увеличил отрыв от конкурентов после победы над Зарей

Горняки могут попасть напрямую в групповой раунд Лиги чемпионов 2024/25

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.