Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 09 октября 2021, 04:46
944
0

U-19: перші очки команди Лисенка

Юніорська збірна України здобула свою першу перемогу у відбірному еліт-раунді Євро-2008 (U-19)

| Обновлено 09 октября 2021, 04:46
944
0
U-19: перші очки команди Лисенка

У суботу, 24 травня, підопічні Олександра Лисенка в рамках кваліфікаційного турніру в 7-й групі, який проходить цими днями у Вірменії, обіграли господарів − 1:0.

Важкі погодні умови
Ще до матчу було зрозуміло, що для обох збірних поєдинок другого туру не буде легкою прогулянкою. В Абовяні, де проходила зустріч, стояла спекотна погода − навіть у тіні стовпчик термометру показував 30 градусів за Цельсієм. Ускладнювало ситуацію і те, що суперникам потрібно було діяти в умовах високогір’я. Зазначимо також, що в українців через дискваліфікацію поточну гру пропускав півзахисник Ярослав Мартинюк.

Допомога захисника вірменів
Від початку поєдинку наша команда стала керувати розвитком подій, повністю заволодівши ініціативою на полі. Проте до середини першого тайму ворота вірменів залишалися в недоторканості. Забити підопічним Олександра Лисенка допоміг захисник опонентів. Після удару Артема Кравця м’яч зрикошетив повз голкіпера − 1:0. «Синьо-жовті» і далі продовжували активно атакувати, але свої численні моменти змарнували.

Зміна тактики
У другій половині вірмени пішли вперед великими силами. Наші хлопці обрали захисну тактику, проводячи гострі контратаки, які були набагато ефективніші, ніж масована навала суперників. І знову українців підвела реалізація, хоча нагод для враження цілі вони створили чимало. Наприкінці зустрічі у порожні ворота не влучив найактивніший гравець нашої команди Артем Кравець, тож автогол підопічних Армена Гюлбудагянца так і виявився вирішальним.

Іспанія − у фінальній стадії Євро-2008
В іншій зустрічі 7-ї групи іспанці розгромили турецьких однолітків − 3:0 і, маючи стовідсотковий результат після двох турів, гарантували собі вихід до фінальної стадії Євро-2008. В останньому матчі, який відбудеться у вівторок, 27 травня, в Єревані «синьо-жовті» зустрінуться з командою Туреччини. Втім, цей поєдинок вже нічого не вирішуватиме.

Еліт-раунд Євро-2008 (U-19). Група 7
24 травня
Іспанія − Туреччина − 3:0
Україна − Вірменія − 1:0
Гол:
Бегларян (22, автогол).
Україна: Сидоренко, Довгий, Пінчук, Політило (Ярмоленко, 55), Кравець, Зозуля (Коншин, 74), Степаненко, Микицей, Білий (Сворак, 65), Ковальов, Петров.
Вірменія: Празян, Бегларян, Арт. Хачатрян, Г. Чилингарян, Юспашян, Антонян (Насибян, 61), Едігарян, Малакян, Гр. Мовсисян (Гезалян, 56), Манасян, Айрапетян.
Попередження: Сидоренко, 82.

 

 

 

 

І 

В

Н

П

М

О

1

Іспанія

2

2

0

0

6 − 1

6

2

Україна

2

1

0

1

2 − 3

3

3

Туреччина

2

1

0

1

2 − 4

3

4

Вірменія

2

0

0

2

1 − 3

0

 

 

27 травня: Туреччина − Україна, Вірменія − Іспанія

ФФУ

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.