Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
1306
1

U-21: гіркий урок від німців

Молодіжна збірна України провела у Вільгельмсгафені поєдинок проти однолітків з Німеччини

U-21: гіркий урок від німців

На жаль, підопічні Володимира Мунтяна не витримали натиску сильної німецької команди і в результаті зазнали відчутної поразки з рахунком 0:4.

Чималий інтерес
Контрольна гра між німцями, які нині перебувають у лідерах своєї кваліфікаційної групи до Євро-2009 (U-21) та нашою молодіжною збірною викликала чималий інтерес місцевих вболівальників. Про це свідчить той факт, що на трибунах стадіону, які вміщають біля трьох з половиною тисяч фанів, не було жодного порожнього місця. Отже, суперник відчував неабияку підтримку публіки, а наші хлопці, навпаки - зіштовхнулися із додатковим випробуванням.

Оплески Каніболоцькому
З самого початку гри господарі, які були в середньому на два роки старші за українців, заволоділи ініціативою. «Синьо-жовті» здебільшого захищались, іноді проводячи рідкі, але доволі гострі контратаки. Та все ж героєм першого тайму можна назвати нашого голкіпера Антона Каніболоцького, який бездоганно справлявся з усіма ударами суперника. Багато в чому саме завдяки йому на перерву команди пішли за нульового рахунку.

Провальна кінцівка гри
З початком другої половини ситуація на полі дещо вирівнялася. Гості заграли потужніше та частіше стали турбувати воротаря німців. Однак прискорення темпу на початку тайму далося взнаки наприкінці зустрічі. Розпочалося все на 68-й хвилині з голу Аого Денніса після подачі кутового. Не встигли українці оговтатися, як в їх воротах побувало ще два м’ячі. Наші хлопці мали шанс скоротити відставання, але капітан команди Максим Пашаєв влучив у поперечину. Натомість, німці відзначилися вчетверте, оформивши впевнену перемогу.

Німеччина − Україна − 4:0
Голи:
1:0 Аого Денніс (68), 2:0 Чедіра Самі (77), 3:0 Хеллер Марсель (79), 4:0 Халфар Даніель (87).
Україна: Каніболоцький, Григорик, Сєлін, Вовкодав, Пашаєв, Курілов (Чеснаков, 60), Морозюк, Льопа (Антіпов, 72), Лисенко, Гурський, Макаренко (Жеребцов, 64).
Німеччина: Нойєр, Бек, Аого (Білєр, 71), Хеннінгс (Халфар, 46), Хеллер, Хант, Хуммелс, Юзбек, Розенталь (Бунгерт, 60), Чедіра, Хюведес.

ФФУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Минус Пегула. Известны все полуфиналистки престижного турнира в Майами
Теннис | 28 марта 2024, 07:20 4
Минус Пегула. Известны все полуфиналистки престижного турнира в Майами

В борьбе за титул во Флориде осталась одна американка

Александр ХАЦКЕВИЧ: «Лунин сейчас дороже Куртуа»
Футбол | 27 марта 2024, 18:18 2
Александр ХАЦКЕВИЧ: «Лунин сейчас дороже Куртуа»

Бывший тренер киевского «Динамо» оценил прогресс украинского вратаря «Реала»

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.