Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
761
0

Хто куховаритиме на Де Кюйпі?

24 травня в Роттердамі наша збірна зіграє зі збірною Голландії

Хто куховаритиме на Де Кюйпі?

Плюс Шовковський
За винятком Андрія Шевченка та Анатолія Тимощука, прибуття яких в Кончу-Заспу очікується у четвер, решта гравців, викликаних Олексієм Михайличенком, прибули до табору збірної без запізнень. Водночас приємною несподіванкою стала участь в занятті Олександра Шовковського. Як з’ясувалося, голкіпер київського «Динамо» якраз встиг залікувати пошкодження, яке отримав у матчі чемпіонату України з «Ворсклою», і вперше за останні два тижні займався в загальній групі.

Травма Левченка
Натомість лише Євген Левченко самотужки намотував кола. Голландського легіонера турбує травма привідного м’яза, й існує велика ймовірність того, що Євген не зможе зіграти на роттердамському стадіоні «Де Кюйп» (домашній арені місцевого «Фейеноорда»). Натомість тренери сподіваються, що за тиждень він зможе остаточно позбавитися наслідків пошкодження і вийде у футболці збірної в Стокольмі, де 1 червня «синьо-жовті» протистоятимуть ще одному учаснику фінальної частини Євро-2008 − команді Швеції.

Упевненість у власних силах
Гравці національної команди охоче йшли на контакт з журналістами, які не отримали жодної відмови, і тримали в своєму колі футболістів доти, поки остаточно не задовольняли свою цікавість. Резюмуючи спілкування з представниками медіа, можна сказати, що настрій у «збірників» відмінний. Віддаючи належне силі «оранжевих», водночас всі без винятку − і старожили, і новачки (а їх, нагадаємо, одразу п’ять) − налаштовані показати в Голландії достойну, самовіддану гру і досягти позитивного результату.

Випробування «Казаном»
У четвер, 22 травня, в національної збірної заплановано два тренування. А наступного дня о 9.30 команда вилетить з Борисполя чартерним рейсом до Голландії. О 17.30 підопічні Михайличенка випробують поле стадіона «Де Кюйп» (у перекладі − «Казан»), де в суботу і відбудеться сам матч (початок − о 20.30 за місцевим часом). Одразу після гри збірна України повертається до Києва, і знову збереться на базі в Конча-Заспі, вже для підготовки до гри зі шведами, 28 травня.

ФФУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.