Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
919
0

ВАТ «Прикарпаттяобленерго» - срібний призер «Енергії-2008»!

Прикарпатці стали господарями енергетичного турніру з міні-футболу

ВАТ «Прикарпаттяобленерго» - срібний призер «Енергії-2008»!

ВАТ «Прикарпаттяобленерго» як переможець турніру «Енергія-2007» на правах господаря приймало в м. Алушті учасників турніру з міні-футболу серед аматорських команд керівного складу енергокомпаній України. Такі змагання відбувалися тут 9-11 травня вже вдруге. Минулого року колег приймали енергетики із Кіровоградобленерго. Наступного аматорів футзалу зустрічатимуть полтавчани, які стали переможцями цього сезону.

Особливістю цих змагань є вимога до учасників: вони мають працювати у штаті енергокомпанії на посаді, у підпорядкуванні якої є підрозділ чисельністю більше 5 чоловік. Тож не дивно, що у листах-заявках були зазначені навіть перші особи підприємств галузі. Усього у турнірі взяло участь 8 команд, які представляли обласні енергопостачальні компанії з Кіровограда, Полтави, Дніпропетровська, Запоріжжя, Львова, Харкова, Одеси і, звичайно, Івано-Франківська.

До речі, у складі команди нашої компанії були як і досвідчені майстри футзалу (заступник голови правління Василь Костюк, директор філії «Надвірнянський РЕМ» Дмитро Буняк, заступник начальника СМіТ Ярослав Герега, заступник начальника відділу охорони Віктор Яворський, заступник директора з загальних питань Ігор Палій, керівник групи системних адміністраторів Роман Савчак, інструктор з фізкультури і спорту Юрій Костишин), так і новачки (директор філії «Косівський РЕМ» Валерій Боднарук та його заступник Сергій Єгоров). У такому складі команда впевнено стояла проти супротивників, поступившись у фіналі лише одній команді – з Полтаваобленерго.

До речі, саме наш керівник Василь Костюк, який забив впродовж змагань 12 голів, став володарем нагороди «Кращий бомбардир».

Після завершення турніру «Енергія-2008» команди енергетиків не припиняють тренування, оскільки поряд з «літнім» спортивним протистоянням вже десять років продовжується традиція проведення зимових змагань між енергетичними підприємствами, присвячених Дню енергетика.

www.oe.if.ua

футзал
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.