Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Автоспорт
| Обновлено 04 мая 2019, 11:57
474
0

Європейський картинговий Чемпіонат стартує в Німеччині

Wackersdorf приймає класи KZ та KZ2, а також Karting Academy Trophy FIA

| Обновлено 04 мая 2019, 11:57
474
0
Європейський картинговий Чемпіонат стартує в Німеччині

Після прийняття Чемпіонату Світу в 2017 році, цього року до картингового календарю FIA повертається Wackersdorf. На цей раз з 3-го по 5-те травня тут стартує Чемпіонат Європи FIA з картингу в класах KZ та KZ2, а також 10-й сезон FIA Karting Academy Trophy для другого змагання сезону. Зі 154 пілотів, що входять до списку учасників, міжнародне розмаїття, з 50-ма країнами і 5-ма континентами, є більш широким, ніж будь-коли. FIA Karting Academy Trophy відкрив нові горизонти у своїй місії виявлення молодих талантів з усього Світу, але категорія KZ2 також підтверджує свою привабливість для пілотів з 20 різних країн, красномовна оцінка для Європейського Змагання. Італія посідає перше місце за кількістю національних представників - з 28 пілотами, але потужно представленими попереду Німеччини, Іспанії та Чехії, є також Франція (14 представників), Швеція (13) і Нідерланди (12).

Приємно, що учасниками цих змагань є також 2 українські пілоти:

Олександр Партишев в FIA Karting Academy Trophy

В'ячеслав Путятін в FIA Karting European Championship

БІЛЬШЕ ВІДКРИТОГО ПРОСТОРУ В KZ Чемпіонат Європи FIA Karting - KZ - спеціально розроблений для найуспішніших пілотів, справжніх фахівців дисципліни, які часто представляють основні бренди. Колишні чемпіони світу Паоло Де Конто (ITA), Марко Ардіго (ITA), Йорріт Пекс (NLD) і Педро Хілтбранд (ESP) є прекрасним прикладом, а також відомі таланти, такі як Стен Пекс (NLD), Марій Кремерс (NLD), Алессандро Ірландо (ITA), Жеремі Іглесіас (FRA), Сімо Пухака (FIN), Ентоні Аббассе (FRA) і Бас Ламмерс (NLD), а також експерт з коробочних гонок Фабіан Федерер (ITA). Адрієн Ренодін (FRA) і Маттео Вігано (ITA), обидва відзначені в KZ2 в минулому році, на цей раз просунулися до вищого класу з іншими талановитими водіями, здатними втрутитися в боротьбу за перемогу. Шини для класу KZ постачає Bridgestone.

ЗАБЕЗПЕЧЕНА КОНФРОНТАЦІЯ В KZ2 78 пілотів зареєструвалися на першому змаганні Європейського чемпіонату з картингу FIA - KZ2, який також буде оснащений шинами Bridgestone. За відсутності Чемпіона, який перейшов у вищий клас KZ, головні герої минулого року розправлять свої крила. Це стосується італійців Джакомо Полліні, Алессіо Піккіні, Джузеппе Паломби та Ріккардо Лонгі, а також французів Емілієна Деннера, П'єра Лубера і Хуберта Петі, усі увійшли до топ-10 у 2018 році. Також необхідно буде слідкувати за Андреа Дейлом (ITA), який повернувся з KZ цього року, David Vidales Ajenjo (ESP) на шляху до автоперегонів, Benjamin Tornqvist Persson (SWE), сіяючий на тій же трасі, де відбувся Міжнародний суперкубок FIA Karting у 2017-му році, і Daniel Bray (NZL), здатний кинути виклик у боротьбі за перемогу. На своїй батьківщині до боротьби можуть приєднатися і деякі німці: Олександр Шмітц, Андре Матісіч, Максиміліан Пауль, або, можливо, Валентино Фріч, який тільки що дебютував у KZ2.

РОЗПІЗНАННЯ ТАЛАНТУ З АКАДЕМІЄЮ 10-й сезон FIA Karting Academy Trophy продовжує свою роль розкриття та навчання талантів зі всього світу з 51-м пілотом з 47 країн на п'яти континентах. Після дуже переконливого трирічного періоду OTK Kart Group виграла новий тендер на 2019, 2020 і 2021 роки на поставку шасі та двигунів однієї конструкції. Bridgestone є ексклюзивним постачальником шин, а OMP вдягає пілотів та механіків. Кожен новий сезон поновлює задіяні сили. Цього року повторюються лише чотири пілоти. Серед них, Роберт де Хаан (NLD), незважаючи на його великий зріст є одним з можливих фаворитів, таким же може вважатися і Кайус Сікснеліс (LTU) або такі новачки, як Christian Ho (SGP), Паоло Феррарі (ITA), Максвелл Доддс (GBR), не применшуючи навичок суперників, менш відомих у Європі.

Кваліфікаційні хіти (заїзди) пройдуть весь день у суботу, 4 травня, з 9:30 до 16:20, до завершення в неділю, 5 травня, з 9:30 до 11:25. Фінал KZ2 почнеться о 12:50, фінал Академії розпочнеться о 13:55, а фінал KZ - 14:55.

Змагання доступні на офіційному додатку FIA Karting Championship для мобільних пристроїв для iOS та Android на сайті www.cikfia.com

Live Timing: http://www.cikfia.com/…/cik-cale…/2019/wackersdorf/live.html

Results KZ: http://www.cikfia.com/…/ci…/2019/wackersdorf/kz/results.html

Results KZ2: http://www.cikfia.com/…/c…/2019/wackersdorf/kz2/results.html

Results Academy: http://www.cikfia.com/…/20…/wackersdorf/academy/results.html

Вболіваймо за наших разом!

Foto: FIA Karting Championship, Олександр Партишев, В'ячеслав Путятін

http://www.cikfia.com/newsroom/view/article/kz-kz2-and-academy-set-to-go-on-track-in-germany.html?fbclid=IwAR2egM3a4rlvqjlh5DE4Ah5z5bN7nXfneAxP3mF0BH9PwVOhH9rgtgswZM8

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

WorldSBK. Разгатлыолу выиграл вторую гонку Раунда Нидерландов
Авто/мото | 21 апреля 2024, 22:56 0
WorldSBK. Разгатлыолу выиграл вторую гонку Раунда Нидерландов

Завершился третий этап мировой серии супербайков 2024

Лунин может остаться в запасе на следующий матч Реала. Известны причины
Футбол | 23 апреля 2024, 19:32 7
Лунин может остаться в запасе на следующий матч Реала. Известны причины

Ожидается, что против «Реал Сосьедад» сыграет Кепа Аррисабалага

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.