Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 26 апреля 2019, 23:51
2018
0

Найвродливіші футзалістки столиці у фіналі розіграшу Кубку столиці

Визначилися призери чемпіонату м. Києва з футзалу серед жіночих студентських команд

| Обновлено 26 апреля 2019, 23:51
2018
0
Найвродливіші футзалістки столиці у фіналі розіграшу Кубку столиці
Sport.ua

25 квітня в спортивному комплексі Національного університету фізичного виховання та спорту відбулась церемонія нагородження призерів V Чемпіонату м. Києва з футзалу серед жіночих студентських команд ЗВО сезону 2018-2019 рр. під егідою ФАСК, яка передувала фінальному матчу розіграшу Кубку столиці.

Участь у церемонії нагородження взяли представники керівництва університетів, органів державної влади, спортивної громадськості столиці та засобів масової інформації. Привітали студентство та нагородили кращі жіночі студентські команди з футзалу Євген Імас – Президент Спортивної студентської спілки України та Ректор НУФВСУ, Вадим Гутцайт – Директор Департаменту молоді та спорту КМДА та Олександр Яцунь – Голова Київської міської організації Профспілки працівників освіти і науки України та інші.

Третє місце у V Чемпіонаті м. Києва з футзалу серед жіночих студентських команд ЗВО сезону 2018-2019 рр. посіла команда Національного університету фізичного виховання та спорту України, другими стали дівчата з Київського університету ім. Бориса Грінченко, а вже третій рік поспіль кращою командою за підсумками сезону стали дівчата з Національного університету харчових технологій.

Особливе місце у церемонії нагородження було відведено підбиттю підсумків конкурсу «Міс фото ФАСК 2019», переможницею якого стала чарівна студентка Київського університету ім. Бориса Грінченка Наталія Трайкун, що представляла команду свого університету.

По завершенню нагородження розпочався фінальний матч розіграшу Кубку м. Києва з футзалу серед жіночих команд ЗВО, у якому зустрілись принципові суперники – команда НПУ ім. М. Драгоманова та колектив НУХТу. Перемогу із рахунком 5:1 святкували дівчата з Національного університету харчових технологій, які повторили минулорічне досягнення та до звання Чемпіона Вищої ліги столиці додали ще й красень-кубок.

Юрий Штемберг
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.