Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Сборная Украины
| Обновлено 02 апреля 2019, 11:42
1714
0

ОДЕГОВ: «Команда дуже мотивована і приємно вибороти путівку на Євро»

Наставник збірної України з футзалу u-19 розповів про відбірковий турнір

| Обновлено 02 апреля 2019, 11:42
1714
0
ОДЕГОВ: «Команда дуже мотивована і приємно вибороти путівку на Євро»
АФУ
Головний тренер юнацької збірної України з футзалу Віталій Одегов оцінив успіх своїх підопічних у відборі на Євро-2019.
 
В основному раунді відбору на дебютний чемпіонат Європи U-19 з футзалу синьо-жовті здобули три перемоги у трьох матчах. Посівши перше місце у групі, наша команда стала одним із восьми учасників фінальної частини першості, яку 8—14 вересня прийматиме латвійська Рига.
 
Після повернення з Македонії до України наставник юнацької збірної Віталій Одегов прокоментував результат відбору.
 
— Мотивація у хлопців була на високому рівні, у команді був чудовий моральний дух. Ми всі йшли до цих перемог, і було дуже приємно вибороти путівку на Євро-2019.
 
— Який матч відбірного раунду виявився найскладнішим для збірної України?
 
— Поєдинок проти Бельгії — найсильнішого суперника. Та й загалом, будь-який стартовий матч непростий. У бельгійців хороша, кваліфікована команда. Ми двічі поступалися по ходу матчу і двічі відігравалися, а наприкінці зуміли забити переможний м'яч
 
— У грі з Румунією мала місце розслабленість на останніх хвилинах?
 
— Не було жодної розслабленості. Ми вели з рахунком 5:1, але у футзалі інколи бувають моменти, коли суперники грають з п’ятьма польовими гравцями та довгий час володіють ініціативою. Добре, якщо вдається покарати їх, спрямувавши м’яч у порожні ворота. У нас не вийшло реалізувати ті моменти, які виникли, тому гра отримала нервовий характер. Однак для нашої команди все завершилося нормально.
 
— Коли розпочинаєте підготовку до виступу на Євро-2019?
 
— Підготовка ніколи не закінчується, робота триває і в даний момент. Після жеребкування фінальної стадії в червні дізнаємося своїх суперників у групі, тож готуватимемося більш детально.
 
— Коли заплановано найближчий збір юнацької команди?
 
— Скоріше за все, зберемося в травні. До матчів фінальної стадії, які пройдуть у вересні, проведемо кілька зборів. Потенційних суперників у спарингах поки що немає, оскільки до матчів основного раунду відбору ми не могли щось планувати заздалегідь. Тепер же цей процес розпочнеться.
 
Фінальна частина чемпіонату Європи пройде 8—14 вересня 2019 року. Вісім команд будуть розділені на дві групи, по дві кращі збірні із яких потраплять до півфіналів.
 
У фінальній частині суперниками підопічних Віталія Одегова можуть стати команди Польщі, Голландії, Португалії, Іспанії, Росії, Хорватії та Латвії, яка буде господарем турніру. Жеребкування змагань відбудеться 7 червня в Ризі.
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.