Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
4646
5

Тренер Прикарпаття: «Ви ж бачили, що скандували фанати про суддю»

Ковалюк не стримався після поразки

Тренер Прикарпаття: «Ви ж бачили, що скандували фанати про суддю»
http://fc.if.ua
Головний тренер «Прикарпаття» Володимир Ковалюк не стримував емоції після поразки від «Миколаїва» - 1:2.  Ковалюк звинуватив суддю у поразці.
 
«Ви бачили самі, що команда суперника з перших хвилин тягнула час - аути, від воріт… Ми наголошували судді, щоб пошвидше вводили м’яч, все рівно він не реагував, лиш на 93-й чи 94-й хвилині показав жовту картку воротарю. От я тільки що дивився момент з пенальті - незрозумілий момент. Він так впевнено поставив. А потім не можуть його зі стадіону вивести. Я можу захищати свою команду, але якщо всі вболівальники на стадіоні називають суддю одним словом… неправильним. А, може, і правильним. Бо так як вони судять… Все гірше і гірше стає з кожним роком. Я недавно закінчив грати у футбол - так не судили, як зараз судять. Судді навчились заробляти гроші. 
 
Ну ми руки не будемо опускати, зрозуміло, що команда стане мужнішою. Ясно, що мені обідно, я хлопців настраював, бо я знаю, що таке є судєйство. Десь вони сьогодні і терпіли, зрозуміло, що тяжко грати, коли проти тебе грають 14, а не 11. Але руки не будемо опускати, зробимо нормальні висновки, в нас команда мені подобається, чесно кажучи, і це довели ті контрольні матчі, що ми проводили. Зрозуміло, що дві гри ми програли, гра забудеться, а результат залишиться. Обідно, обідно, бо тому що ми хотіли».
 
Оцените материал
(4)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Кубок Азии U-23. Южная Корея не сыграет на Олимпиаде, трудная победа Японии
Футбол | 26 апреля 2024, 02:55 0
Кубок Азии U-23. Южная Корея не сыграет на Олимпиаде, трудная победа Японии

Южная Корея в длинной серии пенальти уступила Индонезии – 2:2 (пен. 10:11)

Известно условие, при котором Челси продаст Мудрика летом
Футбол | 25 апреля 2024, 19:47 9
Известно условие, при котором Челси продаст Мудрика летом

Украинский вингер покинет лондонский клуб, если поступит солидное предложение

Комментарии 5
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Михаил Степанов
тоска по бандитам характеризует Ковалюка как полного идиота, как бы не судили судьи и каков бы не был уровень коррупции...менталитет чела застрял в 90-х...
Ruslan
Як на мене то Ковалюк перегинає. Я не полінувався та найшовши в інтернеті переглянув цілий матч цього на його думку "бєспрєдєлу". Нічого такого там не побачив. Напроти був явний пенальті в другому таймі коли мяч попав в руку прикарпатцю та змінив напрямок руху при ударі по воротах. Ковалюк би по голові не бив за цей момент по голові? Чемно промовчав. Стосовно поставленого пенальті то теж би не ствержував на 100 відсотків. Оператор тормоз камеру вчасно б повертав було б все зрозуміло. А так бачити при навісі з штрафного вже як падає гравець, та від чого саме падає(чи симулює) тут з тих повторів тяжко сказати. Наоборот миколаївці мені сподобались. Час по гнилому вже так не тянули. Жвавенько грали. Рівна посередня першолігова гра. Думаю Ковалюк так нагнав на суддю бо реально "обідно". Та то такє
Петя Рудик
Ковалюк- молодець, назвав речі своїми іменами, не побоявся. Я колись ходив на "Рух" коли ще "Прикарпаття" у вищій лізі грало, він був капітаном. Ееех...... славні були часи.
Владимир Копяк
Дельное предложение он озвучил на 4:25, я думаю, что многие проголосовали бы за это обеими руками...
vismut58
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил