Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Сборная Украины
| Обновлено 27 марта 2019, 14:36
1761
0

Євген КОЗЛОВ: «Маємо вийти на матч проти Румунії з холодною головою»

Воротар збірної розповів про старт відбіркового турніру

| Обновлено 27 марта 2019, 14:36
1761
0
Євген КОЗЛОВ: «Маємо вийти на матч проти Румунії з холодною головою»
АФУ
Воротар юнацької збірної України розповів про переможний старт нашої команди в Основному раунді Євро-2019 та налаштування на поєдинок з Румунією.  Гра пройде 27 березня, початок о 17:00 за київським часом.
 
– Євгене, юнацька збірна України довго готувалася до матчів Основного раунду Євро-2019, проводячи велику кількість міжнародних товариських поєдинків та навчально-тренувальних зборів. Як вважаєш, наскільки готовою команда підійшла до офіційних зустрічей?
 
– Думаю, ми були готовими на 100%. Впродовж останніх трьох місяців нам вдалося провести 6 товариських матчів зі збірними Італії, Угорщини та Сербії. Це були дійсно цікаві та пізнавальні зустрічі, які неабияк сприяли підготовці нашої команди до поєдинків у Скоп`є.
 
– Які емоції відчуваєш після першої перемоги над бельгійцями?
 
– Емоції лише позитивні. Ми взяли 3 очки у поєдинку з дійсно сильним суперником. Однак, сьогодні буде зовсім інший матч і зараз всі думки пов`язані з матчем проти Румунії.
 
– Попередній матч зі збірної Бельгії ви провели минулої осені у рамках «Ostrava Futsal Cup» і також здобули вольову перемогу. Чим відрізнялися ці зустрічі?
 
– Як і у поєдинку в Чехії у перших таймах ми мали проблеми з реалізацією. Бельгійці віддали нам ініціативу та грали другим номером. Під час перерви Віталій Олексійович вказав нам на компоненти гри, в яких треба додати. Друга половина вийшла значно кращою і наприкінці зустрічі ми зуміли втілити свою перевагу у заслужені голи, які принесли перемогу.
 
– Тим не менш, за рахунку 0:1 гравці суперника мали декілька виходів віч-на-віч, але ти зумів вдало зіграти у тих епізодах. Наскільки б міг змінитися хід гри, якби суперник подвоїв свій гандикап у першому таймі?
 
– Було б дуже складно. Вони б перейшли на гру у контратаках. Бельгійці є дуже сильними у грі з м`ячем та непогано тримають його під своїм контролем. Втім, добре, що все склалося інакшим чином і результат на табло не може нас не тішити.
 
– До слова, ваш наступний суперник – збірна Румунії перемогла господарів турніру у групі 4 з рахунком 7:2 і сьогоднішній матч може стати вирішальним для виходу з групи. Чи тисне цей психологічний момент?
 
– Правду кажучи, ми не думаємо про те з яким рахунком румуни здолали македонців. Безперечно, я згоден, що сьогоднішній матч є вирішальним щодо боротьби за перепустку до фінальної частини Євро-2019. Маємо вийти на матч проти Румунії з холодною головою і гарячим серцем. Вірю, що у нас все вийде!
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.