Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
1831
2

Карпаты – Черноморец - 2:0

Як і п’ять років тому. ОТЧЕТ

Карпаты – Черноморец - 2:0

У матчі  з «Чорноморцем» «Карпати» перервали свою безвиграшну серію в очних зустрічах з моряками. Як і п’ять років тому, «зелено-білі» перемогли «Чорноморець» саме 11 травня і саме на львівському стадіоні «Україна».

Підопічні Валерія Яремченка активно розпочали звітну гру і швидко повели в рахунку. Якщо два кутових поспіль до взяття воріт одеситів не привели, то стандарт у виконанні Ігоря Худоб’яка виявився результативним. На простріл півзахисника «Карпат» вдало відгукнувся центральний захисник Тарас Петрівський, який зумів перехитрити захисників та воротаря «Чорноморця» і пробити головою впритул зі стійкою. Обидві команди швидко переходили центр поля, і атакуючі дії часто переривали асистенти арбітра, фіксуючи положення поза грою. Атаки «Чорноморця» не раз завершувались фланговими передачами до штрафного львів’ян, але Юрій Мартищук, який замінив Мацея Налєпу, досить впевнено діяв на перехватах.

Господарі тим часом продовжували шукати шляхи взяття воріт моряків і провелу чудову гольову комбінацію. Після пасу Володимира Федоріва зі своєї половини поля на Ігоря Худоб’яка той головою скинув м’яч на вихід Максиму Фещуку, який відірвавшись від свого опікуна Геннадія Нижегородова, вийшов на побачення з Віталієм Руденком і свого шансу не втратив – 2:0.

Під час перерви Віталій  Шевченко, намагаючись перехопити ініціативу, зробив дві заміни, але до успіху вони не привели. Досвідчений Сергій Шищенко, який замінив малоактивного Володимира Прийомова, так і не спромігся на небезпечні завершальні удари. У цьому чимала заслуга оборони «Карпат», якою впевнено  керував капітан команди Микола Іщенко.
Атаки «Карпат» часто завершувались кутовими ударами, які в основному виконував Худоб’як, але Руденко і захисники моряків досить впевнено діяли на «другому поверсі». Це саме стосується і  захисних редутів «Карпат», які з допомогою стандартів намагався розхитати один з найактивніших у складі гостей білорус Володимир Коритько, часто виконуючи штрафні та кутові удари.

Загострив гру і молодий Олег Голодюк, який активно включився у гру і в одному з епізодів лише майстерність Руденка врятувала «Чорноморець» від розгромної поразки. Зрештою міг відзначитись і Руслан Левига, але Юрія Мартищук у цьому епізоді зіграв надійно.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

«Карпаты» – «Черноморец» - 2:0

«Карпаты»: Мартыщук, Федорив, Ищенко, Петривский, Пшеничных, Ткачук (Голодюк, 70), Кобин, Худобяк, Годвин, Кирильчик (Кополовец, 81), Фещук (Зенев, 86).
«Черноморец»: Руденко, Нижегородов, Хименес, Белецкий (Мельо, 77), Корытько, Приемов (Левига, 46), Яценко, Де Ла Аса (Шищенко, 46), Васкес, Гришко, Корнев.
Голы: Петривский (4), Фещук (36).
Предупреждения: Корнев (40), Де Ла Аса (43), Васкес (90).

Зрителей: 14.000
Оценка поля: 4
Честная игра: 8,500 - 7,500

Удары (в створ):11 (8) - 4 (2).
Угловые: 8 - 5.
Офсайды: 4 - 3.

НАША ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные сверены с официальными.

sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
alessandro13
Да, видать совсем одесситы потухли! Совсем свою любимую команду не обсуждают, даже странно как-то. Ни юмора, ни злости!
alessandro13
Что-то лучший вратарь всех времён и народов Виталик Руденко не спасает самую лучшую команду в мире!