Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 13 марта 2019, 15:25
1930
1

Ліпе ВЕЛОЗУ: «ФК Львів точно заслуговує на місце у топ-6 УПЛ»

Хавбек ФК «Львів» вважає, що команда может піднятися у топ-6

| Обновлено 13 марта 2019, 15:25
1930
1
Ліпе ВЕЛОЗУ: «ФК Львів точно заслуговує на місце у топ-6 УПЛ»
pfclviv.com. Ліпе Велозу

Атакувальний півзахисник ПФК «Львів» Ліпе Велозу – про нічию «синьо-золотих левів» у матчі з «Зорею» та боротьбу за місце у першій «шістці» чемпіонату УПЛ.

– Домашній матч з «Зорею» був вкрай важливий для команди, оскільки «Львів» в разі перемоги міг піднятися одразу на п’яте місці в турнірній таблиці. Як вважаєш, на яку оцінку команда відіграла цей матч? І чого не вистачило для перемоги?
– На мою думку, це була найкраща гра «Львова» з трьох останніх матчів. У нас багато чого виходило на футбольному полі. Не вдалося лише реалізувати створені шанси біля воріт суперників. Але сама гра була дуже позитивною. Будемо працювати у цьому ж напрямку, щоб вже у наступній зустрічі взяти три очки.

– Ти зіграв вже три матчі в чемпіонаті України. Склалося враження, що від гри до гри ти додаєш. Якщо поєдинок з «Чорноморцем» був непереконливим, то в протистоянні з «Зорею» ти міг відзначитися як голом, так і гольовою передачею… Чи звик вже до фізично потужного і динамічного чемпіонату України?
– Адаптація – завжди непростий процес для будь-якого спортсмена. Але вже зараз я почуваюся більш впевненим для того, щоб втілювати задуми у дії на футбольному полі. Прикро, що я не зміг відзначитися першим голом у чемпіонаті України – воротар «Зорі» добре зреагував на мій удар. На жаль, не забив і Педро з моєї передачі. Але голи ще обов’язково прийдуть.

– Як вважаєш, хто з нових бразильців «Львова» на даний момент краще за всіх пристосувався до гри в чемпіонаті України?
– Думаю, що усі хлопці з кожним днем прогресують. Я бачу, на що вони здатні згідно ї технічного потенціалу та бажання показати себе на тренуваннях, і тому впевнений, що вони здатні демонструвати дуже хороший футбол.

– За місце в топ-6 чемпіонату УПЛ конкурують відразу чотири клуби – «Львів», «Маріуполь», «Десна» та «Ворскла». Хто по-твоєму найбільше заслуговує на п’яте і шосте місце на фініші першого етапу?
– Не хочеться особливо говорити про інші клуби, я думаю лише про долю нашої команди. Ми абсолютно точно заслуговуємо на місце у першій «шістці».

За тур до завершення першої частини чемпіонату ФК «Львів» займає 8 місце в 1 пункті від топ-6.

Источник ФК Львов
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Chester_787
гаичанка заслуговує ПРЯМИЙ вихід в 2 лігу, ну або в регіональну але не нижче бо там бабосіков за договорняк не дають