Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 12 марта 2019, 18:02
1636
0

Підсумки 8 туру чемпіонату Києва з міні-футболу: лідер втратив очки

У Місті Спорту стартувало друге коло чемпіонату столиці з міні-футболу (6 на 6)

| Обновлено 12 марта 2019, 18:02
1636
0
Підсумки 8 туру чемпіонату Києва з міні-футболу: лідер втратив очки
Нарешті відкрито сезон міні-футболу в Гідропарку, де у минулий вік-енд пройшли матчі 8 туру чемпіонату Києва з міні-футболу (6 на 6). Всі зустрічі вийшли на славу, а у верхній частині таблиці боротьба загострилася, адже лідер турніру втратив очки!
 
 
Київміськбуд 2-1 Ковальська 
Будівельне дербі відкрило друге коло чемпіонату столиці, в якому команди певний час не могли розпечатати ворота.
Але на 32-їй хвилині «Київміськбуд» провів розмашисту атаку, після якої Віктор Цой влучив м’ячем у захисника, але на добиванні чітко зіграв Михайло Гер, 0-1.
 
А за пару хвилин вже сам Віктор Цой здійснив класний прохід майже через увесь майданчик і подвоїв перевагу «Київміськбуда» - 2-0.
Вже в компенсований час після штурму «Ковальської», арбітр вилучив з поля Дмитра Медвідя за гру рукою та призначив пенальті. Точку реалізував Олександр Рисенко. Але врятувати гру часу було вже обмаль.
 
 
 
 
Альтернатива-Сервіт 1-0 Domino’s
Хороший бій дали футболістам «Альтернативи-Сервіт» хлопці з «Domino`s»!
Більш майстерні гравці Миколи Костенко більше тримали м’яч, проте хлопці Віталія Сидоренка не закривалися і шукали свої моменти у чужих воріт.
 
Все ж таки на 24-ій хвилині «Альта» провела швидку комбінацію Заєць – Атаманенко – Хижняк, і Максим Хижняк свій шанс перед воротами не змарнував. 1-0 - мінімальна перемога біло-зелених, які продовжують переслідувати дует лідерів. 
 
 
 
 
МаксТім 1-4 Іст-Вест Ментор 
Свою другу перемогу в чемпіонаті здобули футболісти команди «Іст-Вест Ментор», які переграли «МаксТім» 4-1. У переможців був оновлений у зимову паузу склад, який привітав свого президента Балажа Шимона із Днем Народження.
Надалі сам Балаж отримав неприємне ушкодження після жорсткого фолу Сергія Омельченка, на щастя обійшлося без перелому, чому ми всі дуже раді.
 
 
 
 
Фактотум 1-1 Гріффін
Закривали програму 8 туру «Гріффін» та «Фактотум», які видали супер-гру. На четвертій хвилині найкращий бомбардир юристів Андрій Хомин з другої спроби вразив ворота грифонів, хоча йому активно заважав Артем Іллічов. 
Але хлопці Євгена Варениці не засмутилися і постійно шукали ключи до організованого захисту «Фактотума».
Нарешті, на 35-їй хвилині новачок «Гріффіна» Тимофій Листопад замкнув простріл Артема Іллічова з лівого флангу і рахунок зрівнявся.
1-1 - нічия, яка напевно не задовольнила обидві колективи, а більше вона на користь пішла переслідувачам – «КМБ» та «Альтернативі-Сервіт».
 
 
 
 
Турнірна таблиця чемпіонату Києва після 8 туру
 
 
Розклад матчів 9 туру (16.03.2019)
16-00 «МаксТім» vs «Ковальська»
17-00 «Фактотум» vs «Domino`s» LIVE XSPORT
18-00 «Київміськбуд» vs ФК «Гріффін» LIVE XSPORT
19-00 ФК «Альтернатива-Сервіт» vs «Іст-Вест Ментор»
 
Лев Галушко
Оцените материал
(2)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ