Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 09 марта 2019, 18:59
2204
3

Тарас Степаненко та Ірина Кочнєва зустрілися з вболівальниками

Гравці національної збірної України провели автограф- та фото-сессії зі своїм прихильникам

| Обновлено 09 марта 2019, 18:59
2204
3
Тарас Степаненко та Ірина Кочнєва зустрілися з вболівальниками
Володимир Раснер
8 березня відбулася перша зустріч футболістів збірних України з уболівальниками в рамках нового проекту — «Зірковий гість».
 
Гостями першого заходу стали гравці національної збірної України Тарас Степаненко та національної жіночої збірної України Ірина Кочнєва. Зустріч тривала близько години. За цей час близько трьохсот уболівальників мали змогу побачити своїх кумирів на власні очі. 
 
На початку й наприкінці зустрічі Тарас Степаненко та Ірина Кочнєва провели автограф-сесію та надали змогу своїм прихильникам зробити фото з зірками українського футболу. 
 
«Зустріч з уболівальниками — найважливіший захід для кожного спортсмена. Саме ви — наш стимул та натхнення. Ви підтримуєте нас у найскладніші моменти, радієте перемогам та досягненням. І мені надзвичайно приємно, що 8 березня в ТРЦ Lavina Mall ми розширили формат нашої взаємодії, ставши ще ближчими!» — зазначив Тарас Степаненко.

 
Після цього вболівальники, серед яких було дуже багато зовсім юних, мали змогу поставити спортсменам найцікавіші запитання. Зокрема, вони дізналися про улюблені книги Тараса Степаненка, з'ясували, що його кумиром є Зінедін Зідан, а найзаповітнішими мріями — виграш одного з єврокубків разом із «Шахтарем» та участь у чемпіонаті світу в складі збірної України. 
 
Ірина Кочнєва розповіла, що починала свій шлях до капітанської пов'язки у жіночій збірній України з дворового футболу у Вінниці. Поділилася, що в команді її називають «Кочею», улюбленим кольором є червоний, а найвродливішим гравцем чоловічої збірної вважає Євгена Коноплянку. 
 
Після цього було дружнє спілкування, конкурси на футбольну ерудицію та спритність у грі з м'ячем. І, звичайно, призи переможцям і вітання для представниць чарівної статі.

Sport.ua — інформаційний партнер проекту «Зірковий гість».
Оцените материал
(2)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Таблица коэффициентов УЕФА. Англия лидирует, Италия почти догнала Испанию
Футбол | 19 апреля 2024, 16:30 3
Таблица коэффициентов УЕФА. Англия лидирует, Италия почти догнала Испанию

Украина завершила сезон на 18-й позиции 5-летнего рейтинга

Футболисты Байера, сыгравшие в финале ЛЧ-2001/02. Где они сейчас?
Футбол | 19 апреля 2024, 13:00 16
Футболисты Байера, сыгравшие в финале ЛЧ-2001/02. Где они сейчас?

Вспоминаем тех представителей Леверкузена, которые оказались в шаге от выдающегося триумфа

Комментарии 3
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
deutsch777777
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Александр Щербина
Степа звезда украинского футбола ,я вас умоляю ,он играет ,благодаря лимиту на легионеров .Деревянный по пояс ,тормозит развитие атаки, своей команды в созидании полный ноль ,постоянно проигрывает верховую борьбу ,совершенно не играет головой .Он беда Шахтера ,сильней его украинского футболиста нет ,а для топ матчей он не тянет ,это особенно сказывается в матчах ,когда соперник превосходит Шахтер по классу .Он игрок для внутреннего пользования ,для УПЛ ,где играют команды ,которые на две ,три лиги ниже уровнем игры за Шахтер .Здесь конечно Степа герой и мастер высшего пилотажа .Это равносильно ,что десятиклассник ,будет боксировать против первоклассников и чувствовать себя непобедимым .
deutsch777777
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил