Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
|
1242
0

Сергій НАГОРНЯК: «Задоволений тим, як усе пройшло на першому зборі»

Головний тренер юнацької збірної України – про підсумки першого збору

Сергій НАГОРНЯК: «Задоволений тим, як усе пройшло на першому зборі»
ФФУ. Сергей Нагорняк
Головний тренер юнацької збірної України U-19 Сергій Нагорняк оцінив результати спарингів із однолітками з Ізраїлю (3:0 і 0:4).
 
«Я задоволений тим, як усе пройшло. Хіба що під завісу другого матчу зі збірною Ізраїлю деякі наші хлопці помітно втомилися, оскільки для них це був третій поєдинок за останні п'ять днів. До того ж і арбітраж, на мій погляд, був упередженим.
 
Також у нас у складі було багато нових футболістів, що теж позначилося на якості колективних дій. Але практично все, чого я вимагав від хлопців, вони виконали. М'ячі ж ми пропускали переважно через індивідуальні помилки.
 
Наш тренерський штаб отримав багато корисної інформації. Шкода тільки, що часу для тренувального процесу було дуже мало.
 
Зараз найголовніше — дійти порозуміння з клубами. Сподіваюся, 15 березня збірна вирушить на матчі еліт-раунду чемпіонату Європи своїм найсильнішим складом. У нас буде чотири повні тренувальні дні для підготовки до турніру, а вже 20-го ми розпочнемо змагання поєдинком із сербами», – сказав Сергій Миколайович.
Оцените материал
(3)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.