Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
| Обновлено 04 марта 2019, 10:13
7613
37

Львів здобув мінімальну перемогу над Карпатами

Долю зустрічі вирішив автогол Аді Мегреміча

| Обновлено 04 марта 2019, 10:13
7613
37
Львів здобув мінімальну перемогу над Карпатами
ФК Карпаты

Перша у 2019-му офіційна домашня гра «Карпат» стала львівським «дербі» і викликала додатковий ажіотаж серед уболівальників Львова, при цьому «гостьовий» сектор стадіону «Україна» був абсолютно порожнім. Порівняно з минулим туром в стартовому складі «Карпат» відбулися кадрові зміни. Замість дискваліфікованого Гуцуляка на поле вийшов Слива, а Кльоца замінив Толочко-молодший, який дебютував в основному складі «зелено-білих». Нагадаємо, що свого часу за «зелено-білих» успішно виступав його батько, також Роман Толочко. Так була продовжена історична традиція, коли за «Карпати» свого часу виступали як батько, так і син.

Щодо стартової «одинадцятки» містян, то замість Сарнавського місце в рамці воріт «Львова» зайняв досвідчений Бандура. Замість Кауе, Рафаела Сабіно та Альваро на поле вийшли Пернамбуко, Мартан, та кращий бомбардир «Львова» Бруно.

Як і належить господарям поля карпатівці активніше розпочали звітну гру. Психологічна напруга на полі наростала з кожною хвилиною і давалася взнаки на діях футболістів обох команд. Тож до небезпечних моментів через брак завершальних передач справа не доходила. Через ігрові протиборства арбітру Юрію Можаровському, до речі, першому арбітру зі Львова у львівському дербі, довелося витягувати з кишені жовті картки, аби втихомирювати пристрасті на зеленому полі.

І в цій ситуації «Львів» забив курйозний гол. Педро зробив навісну передачу з лівого краю, і захисник Мегреміч, якого, можливо, дезорієнтувала невпевнена гра на виході воротаря Кучинського, намагаючись вибити м’яч, «зрізав» його у власні ворота. Для «Карпат», до речі, це вже рекордний в чемпіонатах України 22-й «самостріл», в тому числі перший у «львівському» дербі.

Пропущений гол додав агресії командній грі «Карпат». І під кінець тайму мав нагоду зрівняти рахунок Ді Франко, який після передачі Мякушка пробив вище воріт.

Почався другий тайм і господарі поля знову заволоділи територіальною та ігровою перевагою. Фабрі Гонсалес, намагаючись активізувати гру «левів», в нападі випустив на поле Понде. Гра і далі точилася на підступах до обох воріт і до гольових моментів справа не доходила. Небезпечною була навісна передача від Шведа, але Бандура «прочитав» цей момент.

Також досвідчений Борзенко вчасно ліквідував «загрозу». Разом з тим саме капітан «Львова» міг змінити рахунок матчу, але з лінії воротарського майданчику пробив повз ворота.

Згодом Юрію Можаровському довелося зупинити гру через поведінку найемоційніших вболівальників матчу. Після відновлення гри нагоду закріпити перевагу втратив  Пернамбуко, удар якого парирував Кучинський. Заключні хвилини пройшли в атаках «Карпат», але уникнути прикрої поразки господарям поля так і не вдалося.

В підсумку «Львів» здобув свою першу у Прем’єр-лізі перемогу над «Карпатами» (у 4-й грі). При цьому «зелено-білі» утримують клубний антирекорд, не перемагаючи на своєму полі 8 (!) матчів поспіль: дві нічиї та шість поразок.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

Українська Прем'єр-ліга. 20-й тур.

«Карпати» 
– «Львів» – 0:1


Аді Мегреміч (35, автогол)

Роман Слива (24), Папа Гуйє (32), Франциско Ді Франко (38), Сергій Мякушко (72) — Мартан (38), Владислав Приймак (44), Бруно (90+4), Олександр Бандура (90+9)

«Карпати»: Максим Кучинський –  Ніка Сандохадзе, Папа Гуйє, Аді Мегреміч –  Сергій Мякушко, Роман Толочко, Мартін Онгла, Роман Слива –  Мар'ян Швед, Роман Дебелко (Крістіан Понде, 54), Франциско Ді Франко (Карім Йода, 69)

«Львів»: Олександр Бандура – Володимир Адамюк, Сергій Борзенко, Вадим Парамонов, Олександр Насонов –  Владислав Приймак, Мартан (Жонатан Ліма, 77) –  Ліпе (Кадина, 83), Пернамбуко, Педро –  Бруно (Альваро (90+8)

Арбітр: Юрій Можаровський (Львів)

Стадіон «Україна» (Львів)

Зрители: 12252

Температура: 4°C

Протокольні дані звірені з офіційними.

КАРПАТИ - ЛЬВІВ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцените материал
(5)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 37
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Vbolivalnyk-Peter
А тепер в останньому турі Карпати знову зроблять усе можливе аби "підісрати" ФК Льврву, як це було в 2009. Тоді перемігши, Карпати відправили в першу лігу одномістян "витягши" в еліту Маріуполь (Тоді Іллічівець. Пам'ятаю тоді перемігши в тому матчі, який для них абсолюто ніякого значення не мав, гравці Карпат тішилися так немов Лігу Чемпіонів виграли.), а тепер, переконаний, зіллють вдома в останньому турі знову ж Маріуполю (якесь свого роду дежавю) аби тільки ФК Львів не потрапив до 1-ї шістки.
Ростик Карпа
Гра Карпат ніяка, море браку, не зрозумілі паси, команда почала грати тільки останні 15 хв..... Вітаю ФК Львів, інтрига за 6-ку зберігається крутою
dudigo79
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Volume
Гри 0. Техніки 0. Самовіддачі 0. Футбольної думки 0.
Половина команди - це ніби просто пацани після роботи прийшли собі футбольчік поганяти в своє задоволення.
Pavlo
Продовження напевно буде за стадіоном ! !
kerch30
Смалійчука на Евробачення
Александр Сидорчук
І Шведа,великого кормчого,невидно!
REALIST
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Владимир Пидвирный
Лужний ВТІК, бо тут працюють не фанати, а хапуги. Львів'яни, поки не здохне ППД, ми в попі.
Владимир Пидвирный
Вчора Гоцуляк глотку рвав що ФК Дьвів для них не загроза. Я прицитував його слова- ви 3,14здіти професіонали, завтра гра покаже, Я на 100 відсотків правий. 12000 вболівальників, за гру один момент. Якщо ППД віддав команду вболівальникам,, я готовий в цього гон,дона за 1 грн. вже сьогодні за цю сумму викупити і всім містом керувати командою. Але ця скотина і налалі буде топити команду. По друге-стадіон взятий в оренду на 50 років за 1 гривну. Стадіон в повному занепаді, вбиральні - це жах, крісла вболівальників це 20 століття, 80 відсотків непридатні для людей, Де комунальна служба, Де комфорт для людей. А ЙОГО ПРОСТО НЕМА, ЛЮДИ ЦЕ БИДЛО, Смалійчук йди на,,уй зі свою роботою і зі свою командою. Команди у Львові немає. А ці провокатори на стадіоні, коли діти, малі діти з батьками, дорослі люди бачать цех безмозглих дебілів, які порушують громадську безпеку стадіону, то дайте відповіть 12000 хто завтра піде на цю команду карпати.
Михаил Степанов
обкакались...а какие песни пели....
Болела
пора повертати Смалыйчука)))
Ростик Карпа
оо вівці з стадіону вернулись і мінусують ))))))) вам від цього лекше не стане ))))
kerch30
Мажаровский відповідав 0 рівню. Гра була равна.. грали 2...г...
Vadya
???????????????????
????
Ростик Карпа
Карпати готуйте сраку там Чорноморець та Арсенал на підході
Владимир Пидвирный
Дебіли просніться. Мені ставине -4, Я за Динамо, а Ви уроди проти. Я за те, щоб львів'яни катали шахту.
wicker
читаю коменти диванних експерті і розумію. що у них зрозумінням футболу не дуже. так у Карпат не виходило все задумане, про те вони принаймі 99хв намагались атакувати, щось створювати на відміну від фекалів.
1. За відсутності Гуцуляка один фланг випав повністю. 2. в УПЛ грають Шахтар та Динамо, намагається Зоря та Карпати, усі решта грають у АНТИФУТБОЛ сидять 90хв біля своїх воріт, щоб 3-4 рази вискочити у контратаку. Це не футбол, це якась Х.У.Й.Н.Я під назвою "бей, беги" в результаті на таке дійство уже по 500 людей приходить,
Ростик Карпа
Тільки Львів і тільки премога )))