Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Автоспорт
| Обновлено 11 ноября 2021, 18:16
11151
0

9-річний український пілот зустрівся з Фернандо Алонсо

Олександр Бондарев зустрівся з легендарним пілотом на чемпіонаті світу з картингу

| Обновлено 11 ноября 2021, 18:16
11151
0
9-річний український пілот зустрівся з Фернандо Алонсо

На міжнародні змагання ІІ-го етапу World Master Series, що відбулися на італійській трасі в Лонато, завітав легендарний пілот F1 Фернандо Алонсо. Там він зустрічався з пілотами різних команд, однією з яких була Gamoto Kart, учасником якої є український пілот Олександр Бондарев. Талановитий 9-ти річний українець добре розбирається в історії як самої Formula 1, так і її пілотів. Звичайно, зустрітися з одним зі своїх кумирів стало для Олександра приємною несподіванкою.

Ось що каже про зустріч сам Олександр: «Я давно мріяв познайомитись з Фернандо Алонсо і навіть хотів попросити у нього автограф. Але, коли ми з хлопцями з команди під час обіду просто у кафе побачили його, у мене просто відняло мову. Фернандо запитав, як у нас йдуть перегони і побажав нам обов"язково стати пілотами F1. Я щось казав йому іспанською, але про автограф навіть забув. У нас в команді, крім мене, два італійці та один хлопець з Тайланду, вони спілкувались англійською. Всі ми були вражені щирістю Фернандо та не могли повірити, що ми дійсно спілкуємось з легендарним гонщиком».

Успішно провівши декілька національних чемпіонатів, Олександр вже другий рік поспіль показує надзвичайні для свого віку результати на Світовій картинговий арені. Тут він часто зустрічається з синами видатних гонщиків F1 не тільки в паддоку, чи на трибунах, а й на самій трасі, оскільки вони також виступають на змаганнях в якості пілотів. Джуліано Алезі, Себаст'ян Монтойя, Лука Бадоер, Енцо Труллі та Оскар Вюрц - ось частковий перелік пілотів, відомість прізвищ яких виходить далеко за рамки автоспорту, і які зараз є пілотами картингу.

Фото: FernandoAlonsoOficial, Oleksandr Bondarev, Gamoto Kart

Николай Гой
Оцените материал
(4)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.