Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 18 февраля 2019, 19:36
1084
0

ФФУ запускає відео проект з шеф-кухарем збірної України

25 лютого на YouTube каналі федерації футболу стартує шоу ««Футбольна кухня»

| Обновлено 18 февраля 2019, 19:36
1084
0
ФФУ запускає відео проект з шеф-кухарем збірної України
ФФУ
Федерація футболу України запускає новий відеопроект. 25 лютого на каналі YouTube ФФУ стартує шоу ««Футбольна кухня». Наскільки важлива «правильна» їжа у житті професійних спортсменів. Що можна приготувати швидко та, водночас, смачно і корисно. Наскільки футболісти слідкують за своїм харчуванням і чи є в них власні секрети.
 
Ведучий та головна дійова особа проекту – Любомир Тошич, шеф-кухар національної збірної України. Він родом з Сербії та вже тривалий час живе в Україні. Працював шеф-кухарем в найвідоміших ресторанах міста Дніпро, а з 2016 року працює у штабі збірної команди України.
 
Гостями кухні Любомира будуть футболісти національної збірної, тренери та відомі футбольні особистості. Під ретельним наглядом шеф-кухаря вони готуватимуть різноманітні страви. Головний акцент проекту зосереджений на здоровому харчуванні і на руйнуванні міфу, що дотримання його правил потребує багато часу та зусиль.
 
«Я вірю, що я та наші футболісти зможуть переконати вас, що не можна відсувати на другий план своє власне здоров’я! Харчуватися правильно не так складно, як здається. І я вам це доведу!», - зазначає Любомир Тошич.
 

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.