Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Легкая атлетика
|
1617
1

Саладуха та Соколов встановили рекорди на Кубку України

16 лютого у Києві відбувся Кубок України з легкої атлетики у приміщенні

Саладуха та Соколов встановили рекорди на Кубку України
uaf.org.ua. Ольга Саладуха

Більшість провідних вітчизняних атлетів вже почали безпосередню підготовку до чемпіонату Європи у приміщенні, а тому цей старт пропускали. Також низка лідерів виступала цього ж дня у Стамбулі на чемпіонаті Асоціації Балканських легкоатлетичних федерацій. Втім, глядачам в манежі Київської міської ШВСМ було на кого подивитися. Чимало молодих атлетів встановили свої найкращі результати сезону, а також особисті рекорди. Також порадували учасники майбутнього чемпіонату Європи в Глазго.
 
Так, у потрійному стрибку Ольга Саладуха з Донеччини вже в першій спробі показала свій SB – 14 м 35 см, що наразі є сьомим результатом сезону в Європі. Продовжує нарощувати швидкість Олександр Соколов з Миколаївської області. У фіналі з бігу на 60 метрів він святкував перемогу з особистим рекордом – 6,68, випередивши ще одного учасника Глазго-2019, киянина Василя Макуха, на 15 сотих.
 
Отож, наразі зі стартів всеукраїнського масштабу перед чемпіонатом Європи у приміщенні залишилося провести лише один – 22 лютого у Львові відбудуться традиційні змагання зі стрибків у висоту, присвячені пам’яті видатного атлета Олексія Дем’янюка.

Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
vizuals
Саладуха дает духу в свои почти 36 лет. Посмотрим, как выступит на ЧЕ