Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 28 февраля 2024, 19:48
3236
0

Федерація міні-футболу України обрала нового віце-президента

Відбулися загальні збори членів ГО «Федерація міні-футболу України»

| Обновлено 28 февраля 2024, 19:48
3236
0
Федерація міні-футболу України обрала нового віце-президента

Віце-президентом Федерації міні-футболу України обрано Михайла Реуцького.

Михайло Реуцький у журналістиціі з середини 90-х років. Експерт у digital media та спортивного маркетингу. З 2009-го – один з керівників найбільшого спортивного проекту країни Sport.ua.

На загальних зборах також були обрані нові члени правління - Олександр Онопко, Юрій Сєбов, Сергій Понурко, Михайло Реуцький та Олег Єгоров.

Кожен керівник буде відповідати за окремий департамент та організацію своєї частини роботи у Федерації міні-футболу України.

Олександр Онопко – народився 17 липня 1984 року у Харкові. Заступник голови Опікунської Ради МФК «Прикарпаття», рeкрутeр волонтерської програми до фіналу УЄФА Ліги чемпіонів 2018 у Києві, організатор чeмпіонату Європи 2018 з міні-футболу, екс-PR мeнeджeр телеканалів Футбол 1/Футбол 2, екс-директор з маркeтингу футбольних клубів «Чeркаський Дніпро» та «Вepec» Рівнe.

Юрій Сєбов – народився 3 серпня 1992 року у м. Чорноморськ, Одеська область. Директор департаменту маркетингу та комунікацій Федерації міні-футболу України, рeкрутeр волонтерської програми до фіналу УЄФА Ліги чемпіонів 2018 у Києві, організатор фіналу УЄФА Ліги чемпіонів 2018, екс-директор футбольних клубів «Жемчужина» Одеса та «Верес» Рівне.

Сергій Понурко – народився 30 травня 1971 року у м. Нікополь, Дніпропетровська область. Бізнесмен. Співзасновник футбольної академії «Стандарт».

Олег Єгоров – народився 17 серпня 1989 року у смт. Чорнобай, Черкаської області. З 2011 по 2018 роки працював у Федерації футболу України, організатор фіналу УЄФА Ліги чемпіонів 2018 та чeмпіонату Європи 2018 з міні-футболу, пройшов спеціалізований курс навчання УЄФА та Лозанського університету для футбольних менеджерів CFM – «Certificate in Football Management».

Источник Sport.ua
Оцените материал
(3)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.