Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 13 февраля 2019, 09:07
1707
0

Мар'ян ШВЕД: «З Фабрі приємно працювати»

Вінгер «Карпат» – про роботу із новим тренером на зимових зборах

| Обновлено 13 февраля 2019, 09:07
1707
0
Мар'ян ШВЕД: «З Фабрі приємно працювати»
ФК Карпаты. Марьян Швед
Новоспечений гравець шотландського «Селтіка» Мар’ян Швед, який до кінця сезону буде виступати за «Карпати» на правах оренди, розповів про зимовий збір львівського клубу.
 
— Судячи з гри, яку «Карпати» продемонстрували в першому таймі матчу з мінським «Динамо», команда вже близька до своєї оптимальної форми?
— Я б не був таким категоричним. Усе ж, ми лише почали другі збори, перебуваємо під навантаженнями. Про більш-менш оптимальну форму можна буде казати лише наприкінці цієї роботи.
 
–– У роботі нового тренера «Карпат» Фабрісіо Гонсалеса є якісь кардинальні відмінності в порівнянні з попередніми тренерами команди?
— Кожен наставник привносить щось нове. Фабрі дуже емоційний на тренуваннях, постійно в роботі, намагається достукатися до кожного гравця. З ним і цікаво, і приємно працювати.
 
— Підписаний із «Селтіком» контракт додає тобі мотивації на зимових зборах з «Карпатами»?
— Мені додає мотивації те, що я перебуваю у складі своєї рідної команди. Звичайно, я є гравцем «Селтіка» й готуюся невдовзі переїхати до Шотландії. Але як я вже говорив, зроблю все для того, щоб допомогти «Карпатам поборотися за Кубок країни. Це дуже важливо для мене. Навесні треба вдало виступити і в чемпіонаті, це також є пріоритетним завданням.
 
Оцените материал
(5)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.