Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
783
1

U-18: за крок до фіналу у Словаччині

Юнацька збірна України зберігає шанси на перемогу в турнірі Slovakia Cup

U-18: за крок до фіналу у Словаччині

У вівторок, 29 квітня, юнацька збірна України (футболісти 1990 року народження) завершила у нічию свій другий поєдинок на міжнародному турнірі Slovakia Cup. Після впевненої перемоги у стартовому турі над угорцями − 3:0, підопічні Юрія Мороза розійшлися миром із турецькими однолітками − 1:1.

Навантаження на захисників
− У першій зустрічі наша команда відіграла дуже добре: хлопці повністю контролювали хід матчу, чітко та майже без помилок діяли у захисті. Вони забили тричі та мали ще не одну нагоду засмутити голкіпера суперника, − розповідає керманич українців. − Наступного дня, розмірковуючи над складом у поєдинку проти Туреччини, ми намагалися рівномірно розподілити навантаження на гравців. В якійсь мірі це вдалося − певна ротація відбулася в нападі та середній лінії. А ось оборонці відпрацювали на повну.

Втома гравців
Як би там не було, за словами Мороза, у матчі проти турків його підопічним все ж таки бракувало сил, аби дотиснути суперника. «У першому таймі на полі точилася напружена гра з великою кількістю небезпечних моментів, але надалі темп різко впав, а разом з цим зменшилася гострота, − розповідає наставник. − Здається, хлопців просто не вистачило на те, аби по перерві організувати вирішальний штурм та вирвати перемогу».

Лише перемога
Останніми опонентами «синьо-жовтих» у груповому раунді стануть чехи, які мають однакову кількість очок з українцями, але посідають другу сходинку за рахунок гіршої різниці забитих та пропущених м’ячів. «Аби не залежати від показників суперників, тренерський штаб налаштовує команду виключно на перемогу, − підкреслює Юрій Мороз. − На жаль, побачити вживу попередні матчі чеської збірної на цьому турнірі не вдалося, але ми ретельно вивчатимемо відеозаписи цих ігор». Нагадаємо, що переможці групових турнірів у квартетах A та B зустрінуться у фіналі, другі команди посперечаються за підсумкову третю сходинку.

Міжнародний турнір Slovakia Cup (U-18)  

Група В

28 квітня

Україна − Угорщина − 3:0
Голи:
1:0 Шевчук (25), 2:0 Шевчук (26, з пенальті), 3:0 Коркішко (79).
Україна: Піцан, Момот, Білий (Підвірний, 32), Максименко, Вознюк, Кушніров (Гармаш, 59), Карноза (Морозенко, 72), Гордійчук, Рибалка (Віценець, 52), Каверін (Коркішко, 41), Шевчук.

Чехія − Туреччина − 2:2

29 квітня

Україна − Туреччина − 1:1
Голи:
0:1 (7), 1:1 Коркішко (26, з пенальті).
Україна: Базилевич, Момот, Білий, Максименко, Вознюк, Гордійчук (Морозенко), Карноза (Кушніров), Гармаш, Віценець, Каверін (Рибалка), Коркішко (Шевчук).

Чехія − Угорщина − 2:0

 
 
І 
В
Н
П
М
О
1
Україна
2
1
1
0
4− 1
4
2
Чехія
2
1
1
0
4− 2
4
3
Туреччина
2
0
2
0
3− 3
2
4
Угорщина
2
0
0
2
0− 5
1

1 травня

Україна − Чехія
Туреччина − Угорщина

Sport.ua

футбол
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
kadur07
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил