Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 08 февраля 2019, 23:25
8309
11

ФІЛІМА: «Леся сказала, що це її останній матч в збірній»

Капітан збірної України – про виступ команди на Кубку Федерації

| Обновлено 08 февраля 2019, 23:25
8309
11
ФІЛІМА: «Леся сказала, що це її останній матч в збірній»
ФТУ. Михайло Філіма

Капітан збірної України Михайло Філіма підвів попередній підсумок виступу національної команди на Кубку Федерації в Польщі.

«Мабуть, усі розуміють, що ключовий матч був зі шведками, це не тільки моя думка. Ми програли битву перших ракеток (Леся Цуренко - Ребекка Петерсон), а також пару. Доля нам подарунків не підготувала і Швеція виграла всі матчі, що залишилися.

Одразу ж після гри Леся на емоціях сказала, що це її останній матч за збірну, що вона вже нічим не може допомогти команді. Але я сподіваюся, що це було сказано на емоціях, зараз вона вже заспокоїлася. Нехай пройде час і тоді все стане на свої місця.

Сьогодні вона вже краще почувала себе і фізично, і морально. Всі дівчата її підтримали. Поки вона ще не тренувалася, але завтра зранку будемо дивитися на її стан. Вірогідність її участі в наступному матчі дуже невелика.

Даяна Ястремська сьогодні вже провела тренування. Біль вона ще відчуває, але погіршення немає і це вже добрий знак. Завтра вона готова буде виступити в одиночці або навіть у парі.

Марта Костюк показала супергру в парному розряді і мені як капітану дуже приємно, що в мене з'явився такий універсальний гравець, який зможе в будь-який момент закрити проблемну позицію. Взагалі, молодь у нас дуже перспективна: Марта, Даяна..  та ж Лопатецька їздила з нами в Австралію і дуже мені сподобалася.

Знаю, що сестри Кіченок планують грати цього року разом. Звісно, Кубок Федерації це трохи інший турнір і тут вже будемо відштовхуватися від ситуації. Якщо в когось будуть травми, то так і буде.

Еліну Світоліну звісно будемо викликати до лав збірної і надалі.

Сьогодні я буду дивитися поєдинок наших потенційних суперниць. Завтра будемо грати за рейтинг, а також хочеться закінчити турнір на позитивній ноті.

Щодо поразок в попередніх матчах (Австралія, Канада), то нам тоді трохи не щастило, хоча кожен матч і відрізнявся. В Австралії грали третім, чи навіть четвертим складом і були близькі до перемоги, за Канаду на фантастичному рівні відіграла Бушар. Леся була близька до перемоги проти неї, але в кінці третього сету у неї були судоми.

Знову ж таки, не вдавалося зібрати максимально боєздатний склад. Не знімаю відповідальності і з себе. На 100% тоді була і моя провина: не знайшов правильні слова, щоб дівчата зіграли на максимум можливостей», – сказав Філіма.

Володимир КЛЕПАЧ з Зеленої Гури.

Оцените материал
(6)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Букмекеры назвали еще одного неожиданного претендента на трансфер Довбика
Футбол | 23 апреля 2024, 03:55 0
Букмекеры назвали еще одного неожиданного претендента на трансфер Довбика

Наиболее вероятным следующим клубом у букмекерских контор является Челси, дальше – Арсенал...

Клуб НХЛ переехал в Юту. Что случилось и какие перспективы новой команды
Хоккей | 23 апреля 2024, 12:11 10
Клуб НХЛ переехал в Юту. Что случилось и какие перспективы новой команды

Аризона Койотис на этот момент прекратила существование

Комментарии 11
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
vit-2
А я сподіваюся що завтра буде останній матч Філіми в якості тренера збірної України.
Саша Зардунов
Вообще какая то сборная Украины по теннису странная. Другие сборные не такие и там все мечтают выступать за национальную сборную и даже Ракитский
Vladlen
Команда хорошая подбирается, только капитан ей не ровня. Так позорно проиграть, с таким составом просто непозволительно.
Dsm1
Капитан филима вопрос к тебе??? Ты в курсе что матч еще в раздевалке можно выиграть? Если ты видишь что Леся слилась и осталось решающую пару играть , так какого ты хрена Даяну с Надей не поставил???? Надя свежий игрок и парница , Даяна ментально и психологически готова на 1000% была и имела огромное преимущество психологически надавить на соперниц! Даяна боец и с сумасшедшим характером и с со своими травмами и левой рукой лучше бы матч провела чем Костюк ! Вот такой ты капитан с другой планеты!