Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 01 февраля 2019, 14:46
2394
0

Фабрі ГОНСАЛЕС: «Дуже задоволений футболістами Карпат»

Тренер «Карпат» прокоментував підготовчу роботу до другої частини сезону

| Обновлено 01 февраля 2019, 14:46
2394
0
Фабрі ГОНСАЛЕС: «Дуже задоволений футболістами Карпат»
fckarpaty.com. Фабри Гонсалес

Новий тренер «Карпат» Фабрі Гонсалес дав коментар щодо підготовки команди до другої половини сезону на зборі у Туреччині.

– Тренере, як оціните проведений збір?
– Враження від цієї частини передсезонної підготовки у мене дуже хороші. Ми постаралися закласти підґрунтя та підвести команду до тієї моделі гри, яку ми хочемо бачити. Я дуже задоволений ставленням футболістів до роботи. Тому нашу спільну працю оцінюю цілком позитивно.

– Що вас здивувало найбільше в процесі першого для вас збору на посаді головного тренера «Карпат»?
– Мене щиро здивувало дуже хороше ставлення футболістів до того, що вони роблять. Маю на увазі і ветеранів команди, і молодих виконавців. Якщо ж говорити про негатив, то мене трохи розчарували погодні умови на перших зборах. Власне, через це ми пропустили 4-5 тренувань, адже працювати в таких умовах було неможливо. І це, мабуть, єдиний негативний аспект цих зборів, однак проти погоди та часу ми безсилі.

– Значна частина гравців, які вирушили до Туреччини, ще вчора виступала за юнацьку та молодіжну команди. Кістяк нинішніх «Карпат» становить молодь. Що скажете про роботу цих хлопців на зборах?
– Молоді гравці «Карпат» володіють дуже хорошими технічними та фізичними якостями. Йде мова не лише про тих виконавців, які були на зборах з першою командою, а й також про тих, хто готувався до чемпіонату у Львові. Я усіх їх закликав би наполегливо і багато працювати, ставати серйозними футболістами. Безперечно, мені б хотілося, щоб молодіжні склади працювали багато над тактикою, щоб ця молодь була тактично підготовлена до різних ситуацій, бо фізичні якості у них хороші та й техніка також на пристойному рівні.

– Нещодавно склад «зелено-білих» поповнив 20-річний камерунський захисник Мартін Хонгла, який приєднався до тренувального табору «левів» вже в процесі підготовки до сезону. Ваше резюме стосовно новачка.
– Мартін Хонгла – це гравець, якого ми дуже добре знаємо завдяки виступам в Іспанії, як у «Барселоні-Б», так і у «Гранаді». Я переконаний, що і ми, і клуб в даному випадку, не прогадали, запросивши його у «Карпати».

– Протягом січня «Карпати» залишили кілька провідних футболістів. Чи бачите ви внутрішній потенціал в команді, завдяки якому втрата цих виконавців буде менш відчутною?
– Я прийшов в «Карпати», щоб тренувати команду, щоб працювати. На ці збори клуб відправив зі мною ряд футболістів, яких я маю у своєму розпорядженні і повинен тренувати. Я хочу відзначити усіх футболістів, як молодих, так і старших, які були з нами на зборі. Ми з ними працюємо і робимо на них ставку, вони добре адаптовуються. Правду кажучи, я дуже задоволений їхніми стараннями.

– Між двома зборами футболісти матимуть всього кілька днів відпочинку. Яким буде другим етап підготовки до сезону?
– Перші збори нам послугували більше для того, щоб познайомитись з командою, побачити її. Зараз вже все стало на свої місця. Друга частина зборів буде більш специфічною по відношенню до того, чого ми хочемо. Треба розуміти, що вже через кілька тижнів на нас чекає перша офіційна гра. І команда вже має бути готовою до цього протистояння. Ми маємо рухатися від гри до гри. Зараз ми повинні думати про поєдинок, який на нас чекає. Наше завдання – постаратися сформувати команду, готову до боротьби. Ця друга частина зборів має бути більш прямолінійною, прагматичною, вже без експериментів.

Нагадаємо, що до складу «Карпат» у найближчий час має повернутися Мар’ян Швед, який до кінця сезону буде виступать за «Левів» на правах аренди з «Селтіку».

Оцените материал
(4)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Стало известно, кто в Украине будет транслировать бой Усик – Фьюри
Бокс | 25 апреля 2024, 14:53 6
Стало известно, кто в Украине будет транслировать бой Усик – Фьюри

Также MEGOGO покажет поединок Беринчик – Наваррете

Новое направление. Названы два клуба, которые претендуют на Мудрика
Футбол | 25 апреля 2024, 17:13 31
Новое направление. Названы два клуба, которые претендуют на Мудрика

Пока непонятно, зайдет ли речь об аренде или же о продаже украинца

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.