Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Международные турниры
| Обновлено 31 января 2019, 09:17
3475
1

Збірна Україна взяла реванш у Чехії

Підопічні Олександра Косенка в другому поєдинку переграли суперників

| Обновлено 31 января 2019, 09:17
3475
1
Збірна Україна взяла реванш у Чехії
futsal.com.ua
Збірна Україна з футзалу взяла реванш у Чехії за поразку 0:4 в першому товариському поєдинку.
 
Підопічні Олександра Косенка заробили перевагу у два м’ячі за підсумками першого тайму та зуміли її втримати після перерви.
 
Перші хвилини повторної зустрічі знову активніше розпочала команда Томаша Нойманна. Двічі воротам «жовто-синіх» загрожував Сайдлер, але Савенко обидва рази вдало зіграв на останньому рубежі.
 
Суттєво змінив хід гри гол нашої збірної на 5-ій хвилині. Чехи застосували високий пресинг, і українці зуміли його подолати. У результаті, Фаренюк точним пасом вивів Шотурму віч-на-віч з Вахалою, і Петро вдало реалізував свою нагоду.
 
Господарі не збиралися здаватися, і створювали небезпеку біля Савенка. Після розіграшу кутового Решетар з передачі Яновскі пробив точно у кут, але кіпер нашої збірної перевів м’яч на ще один корнер.
 
На 12-ій хвилині шанс зробити рахунок рівним мав воротар чеської збірної. Українці не накрили Вахалу, і той сильним ударом здалеку поцілив у стійку.
 
Не минуло і 60 секунд як неймовірний шанс подвоїти перевагу українців втратив Радевич. Чудову двоходівку розіграли «ураганівці» Микитюк та Фаренюк, і Артем викотив ідеальний пас на Віталія, який не зумів переграти Вахалу з вбивчої позиції.
 
Втім, підопічним Олександра Косенка все ж вдалося забити другий гол до перерви. Кіпер чехів знову задалеко вийшов з воріт, за що був покараним влучним ударом Малишка зі своєї половини поля.
 
Вже після відпочинку українці створили одразу 3 неймовірних моменти. На 22-ій хвилині Фаренюк знову відпасував на Радевича, але Віталій вкотре не зумів перехитрити Вахалу, який перевів м’яч на кутовий. Після розіграшу стандарту Микитюк знайшов передачею Фаренюк, але Артем влучив у стійку. А ще за кілька миттєвостей «жовто-сині» заробили штрафний. З потужним ударом Микитюка воротар чеської збірної впоратися не зумів, і рахунок став 3:0 на нашу користь.
 
На 25-ій хвилині каркас воріт по черзі врятував кожну зі збірних. Спочатку Корсун викотив м’яч під удар Салтанову, але Ігор влучив у стійку, а вже у наступній атаці чехів Словачек вийшов на побачення з Савенком, але Юрій перевів м’яч вже у стійку українських володінь, від якої м’яч вилетів у поле.
 
За 3 хвилини Савенка підстрахувала вже інша стійка його воріт, яка прийняла на себе постріл Сайдлера.
 
За 8 хвилин до фінального свистка господарі почали розігрувати п’ятого польового і це дало свій результат. Спочатку той-таки Сайдлер після асисту Решетара скоротив різницю до двох голів. Натомість, на 37-ій хвилині Внук встановив на табло результат 2:3.
 
Кінцівка поєдинку минала надзвичайно напружено, адже обидві команди мали по 5 фолів, що не давало їм права на помилку. Зрештою, на останніх секундах зустрічі Педяш підчатував на обрізку чехів, і відправив м’яч у порожні ворота, встановивши остаточний рахунок матчу.
 
Чехія – Україна – 2:4 (0:2)
Голи: Сайдлер (33), Внук (37) – Шотурма (5), Малишко (15), Микитюк (22), Педяш (40)
 
Чехія: Ондржей Вахала – Ян Яновскі, Міхал Сайдлер, Томаш Внук, Лукаш Решетар – Томаш Коуделка, Радім Заруба, Матей Словачек, Давід Чупак, Лукаш Кріванек, Міхал Холи, Міхал Ковач, Роман Мареш, Лібор Герчак
 
Україна: Юрій Савенко – Артем Фаренюк, Микола Микитюк, Петро Шотурма, Віталій Радевич – Олександр Педяш, Сергій Малишко, Ігор Салтанов, Володимир Поночовний, Олег Легендзевич, Олег Єрьомін, Михайло Зварич, Ігор Корсун, Дмитро Литвиненко
 
Попередження: Фаренюк (11), Шотурма (17)

 

Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Футболисты Байера, сыгравшие в финале ЛЧ-2001/02. Где они сейчас?
Футбол | 19 апреля 2024, 13:00 24
Футболисты Байера, сыгравшие в финале ЛЧ-2001/02. Где они сейчас?

Вспоминаем тех представителей Леверкузена, которые оказались в шаге от выдающегося триумфа

Хорватия и Нидерланды вышли на ЧМ-2024 по футзалу
Футзал | 17 апреля 2024, 23:11 0
Хорватия и Нидерланды вышли на ЧМ-2024 по футзалу

Завершились матчи плей-офф чемпионата мира

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
Чувствуются, что чехи очень хорошо отметили победу в первом матче, єта команда не относится к числу тех. кто режимит.