Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Международные турниры
| Обновлено 29 января 2019, 23:57
3577
4

Збірна Україна поступилася Чехії

Підопічні Олександра Косенка пропустили по два м’ячі у кожному з таймів

| Обновлено 29 января 2019, 23:57
3577
4
Збірна Україна поступилася Чехії
futsal.com.ua
Збірна Україна з футзалу поступилася Чехії у товариському поєдинку. Старт матчу залишився за господарями. Вже на другій хвилині команда Томаша Нойманна мала дві можливості, аби відкрити рахунок. Однак, спочатку володіння українців врятував Микитюк, а після удара Сайдлера сейвом відзначився Литвиненко.
 
Втім, вже за чотири хвилини чехи повели у рахунку. Провалом захисту «жовто-синіх» скористався Сайдлер, який з близької відстані переграв кіпера нашої збірної.
 
На результативну атаку суперника команда Олександра Косенка відповіла моментами Микитюка та Корсуна. Микола з передачі Фаренюка пробивав по воротах з близької відстані, але на останньому рубежі впевнено зіграв Герчак. Натомість, після удару Ігоря воротар чехів був безсилим, але йому на допомогу прийшов Заруба, коліном вибивши м’яч з лінії воріт.
 
Водночас, на 11-й хвилині господарі забили вдруге, і знову гол на свій рахунок записав Сайдлер, який після пасу головою від Внука подвоїв перевагу своєї команди.
 
Менш ніж за хвилину мав скорочувати перевагу суперника у рахунку Микитюк, який не реалізував вихід віч-на віч, влучивши у стійку.
 
У господарів шанс довести різницю до трьох м’ячів мав Заруба, але вкотре на останньому рубежі вдало зіграв капітан української збірної Литвиненко.
 
Моменти, аби все ж зменшити гандикап опонентів мали Шотурма і Педяш. Петро двічі пробивав з середньої дистанції, але Герчак вдало розташовувався на лінії воріт. Натомість, Олександр після помилки підопічних Нойманна у захисті розстрілював кіпера чехів з надблизької відстані, але Герчак скоротив кут обстрілу і прийняв м’яч на себе. Тож, на перерву команди пішли з результатом 2:0.
 
Після відпочинку обидва суперники не форсували події. Перший більш-менш небезпечний момент виник у нашої збірної, коли на 26-й хвилині здалеку пробив Єрьомін. Втім, Герчак з другої спроби забрав м’яч до своїх рук.
 
Чехи відповіли своєю небезпечною нагодою. У середині другої двадцятихвилинки господарі заробили стандарт після фолу Єрьоміна. Яновскі відпасував на Внука, але той влучив у стійку.
 
Останні 4,5 хвилини підопічні Олександра Косенка проводили з Шотурмою у ролі п’ятого польового, але відзначитися їм так і не вдалося. Натомість, на 39-ій хвилині Петро зірвав контратаку суперника, і це порушення стало для «жовто-синіх» шостим.
 
З десятиметрової позначки Литвиненка впевнено переграв Ковач. А вже на останніх секундах зустрічі порожні ворота нашої команди вразив Заруба. Тож, 4:0 – збірна України розпочинає двоматчеве протистояння з чехами неприємною поразкою.
 
Додамо, що наступний очний матч між командами відбудеться завтра у місті Кутна Гора. Початок о 21:15 за Києвом.
 
Чехія – Україна – 4:0 (2:0)
Голи: Сайдлер (6, 11), Ковач (39, ДП), Заруба (40)
 
Чехія: Лібор Герчак – Ян Яновскі, Міхал Сайдлер, Томаш Внук, Лукаш Решетар – Томаш Коуделка, Радім Заруба, Матей Словачек, Лукаш Кріванек, Міхал Холи, Міхал Ковач, Роман Мареш – Давід Чупак, Ондржей Вахала
Україна: Дмитро Литвиненко – Артем Фаренюк, Микола Микитюк, Петро Шотурма, Ігор Корсун – Віталій Радевич, Олександр Педяш, Сергій Малишко, Олег Легендзевич, Олег Єрьомін, Михайло Зварич, Ігор Салтанов, Володимир Поночовний – Юрій Савенко
 
Попередження: Заруба (37) – Шотурма (39)
 
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Список бомбардиров Лиги чемпионов 2023/24 после гола Кейна, дубля Винисиуса
Футбол | 01 мая 2024, 08:01 2
Список бомбардиров Лиги чемпионов 2023/24 после гола Кейна, дубля Винисиуса

Гарри догнал Мбаппе (у обоих – по 8), но французу еще предстоит играть с «Боруссией Д»

Бавария – Реал – 2:2. Заруба в Мюнхене. Видео голов и обзор матча
Футбол | 01 мая 2024, 00:30 1
Бавария – Реал – 2:2. Заруба в Мюнхене. Видео голов и обзор матча

Смотрите видеообзор первого матча 1/2 финала Лиги чемпионов

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
turist86
http://www.lstv.cz/index.php?page=live&linkID=live&ID=1332
трансляція другого матчу Україна - Чехія
Андрій Ванчак
по ходу достойної зміни нашим зубрам так і немає, пєчалька, ще один вид спорту пропаде...
vismut58
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил