Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
994
1

Волейбол. Галичанка - Златогор - 3:0

У Тернополі розпочалась серія плей-офф за 3 місце жіночої Суперліги

У Тернополі розпочалась серія матчів по визначенню бронзового призера цьогорічної першості.
Перший матч у серіїї до трьох перемог відбувся у Тернополі, тут же відбудуться і всі наступні матчі цієї серії. Адже по домовленості між командами усі матчі гратимуться у Тернополі...

Старт матчу мені побачити не вдалось, адже організатори запланували його на 17:00, а в цей час більшість людей, як правило, працюють. На тижні читав інтерв'ю Голови Директорату ФВУ Олександра Бібера, в якому він припускав, що у наступному сезоні, можливо, заради збільшення інтересу до волейболу матчі будуть проводитись у будні дні. Ось в Тернополі і прислухались до його слів і винесли матч на будній день, ще б час початку гри змінили, а то в залі було непривично мало глядачів.... Цікаво, чи хтось задавався питанням чому їх було мало? Але це ще нічого, третя гра між командами розпочнеться у п'ятницю о 12 годині, мабуть у залі буде зовсім пусто...

По першій партії скажу, що закінчилась вона з рахунком 25:20.

Другу партію все ж вдалось побачити. Перша половина пройшла  у рівній боротьбі. Далі декілька хороших атак «Злато гора» і невпевнена гра в атаці тернополянок примушують за рахунку 14:18 тренера тернополянок брати перерву. Проходить декілька хвилин і уже Ольга Гостіщева бере перерву, адже рахунок стає уже 18:19. Ця перева гостям не допомагає і вони, завдяки чудовій подачі у виконанні Олени Туркули, програють партію з рахунком 25:20. 

Третя партія гри почалась за переваги «Галичанки», що змусили гостей за рахунку 7:4 брати перерву, яка на цей раз «Златогору» допомогла вирівняти гру і навіть вийти вперед на 2 очка (9:11). Тут вже Андрій Романович захвилювався, і він бере перерву, щоб внести корективи у гру. Ця перерва дає результат в кінцівці партії, яку краще проводить «Галичанка» (22:20), але помилка в атаці гоподарок та удар Альони Малишевої вирівнюють ситуацію. І знову ж таки перерва Галичанки.

Зразу ж після перерви Анна Зварич забиває «метр» з третьої зони і виводить «Галичанку» вперед. У відповідь гостям вдається чудовим ударом п'ятнадцятирічної Христини Пугачової (наймолодша волейболістка у складі обох команд ) зрівняти рахунок. На що тернополянки відповідають точним ударом Надії Косило та надійною грою на блоці, який і заробляє переможне очко в партії та матчі.
Сьогодні відбудеться другий матч цих команд, в якому, хочеться вірити, волейболістки із Золотоноші покажуть кращу гру у захисті, який програв першу гру.
 
Олександр ПАЛІЙ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
AlexSan
Друга гра теж за галичанкою 3:0,