Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 20 января 2019, 17:51
4280
0

СМАЛІЙЧУК: «Запропонував Федецькому стати граючим тренером дубля»

Віце-президент «Карпат» – про кадрові зміни в команді

| Обновлено 20 января 2019, 17:51
4280
0
СМАЛІЙЧУК: «Запропонував Федецькому стати граючим тренером дубля»
ФК Карпаты. Олег Смалийчук
Віце-президент «Карпат» Олег Смалійчук розповів про майбутнє Артема Федецького і Папи Гуйе.
 
«На збори із командою не полетіли Артем Федецький, Денис Мірошніченко та Олег Голодюк. По Артему питання наразі залишається відкритим. Він потужний професіонал, сильний футболіст і хороша людина. Але в інтересах клубу я прийняв рішення: треба давати дорогу молодим. Артему я запропонував стати граючим тренером дубля, а влітку перейти на довготривалу роботу в структурі «Карпат». Мені б дуже хотілося, щоб Артем із нами працював ще багато років. 
 
Щодо Мірошніченка, то влітку у нього завершується контракт. Відповідно до регламенту ФІФА, він має право вести переговори із іншим клубом. Власне, я думаю, що він це і робить. З нашого боку логічне рішення – перевести гравця в дубль, щоб він тренувався там до літа. До Олега Голодюка у нас немає ніяких претензій.  Він зрозумів, що прийшов період щось змінити, тому попросив його відпустити. Ми дуже вдячні йому за роки роботи і сподіваємося, що Олег колись повернеться в «Карпати», адже він вже може називатися легендою клубу».
 
«Папа Гуйє приєднається до нашої команди вже на зборах в Туреччині. Традиційно, для африканського гравця є доволі проблематично отримати турецьку візу, але, схоже, усі бюрократичні формальності вдалося виконати, тож вже найближчим часом ми чекаємо на приїзд Папи до табору «Карпат»,  – сказав Смалійчук.
 
 
Оцените материал
(9)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.