Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 18 января 2019, 10:43
2011
2

Юрій БАКАЛОВ: «У Львові буде серйозна конкуренція за місце в складі»

Наставник «Львова» - про розставання із гравцями, нових бразильців та завдання на перший збір

| Обновлено 18 января 2019, 10:43
2011
2
Юрій БАКАЛОВ: «У Львові буде серйозна конкуренція за місце в складі»
ФК Львів. Юрій Бакалов

Після виходу із відпустки ФК «Львів» тиждень тренувався у Львові, а вже 18 січня команда вирушить до Белека. Наперододні стало відомо, що «леви» розсталися із двома гравцями – Артуром Западнею та Ростиславом Волошиновичем.

«І Западні, і Волошиновичу я не міг гарантувати того, що вони гратимуть на постійній основі. Футболісти вони дуже хорошого рівня, в цьому ніхто не сумнівається. Але я вважаю, що футболісти повинні постійно грати, у них повинна бути регулярна ігрова практика.

Наразі у нас в клубі утворюється серйозна конкуренція. Для ротації все-таки є інші варіанти, а якщо футболісти якісні, то вони не повинні сидіти на лавці. Хочу лише побажати їм успіхів у новому клубі».

«На першому зборі команду очікує комплексна робота. Під’їде група футболістів на перегляд, потрібно буде оцінити їх стан. Другий же збір буде присвячений награвання оптимального складу, тактичних схем, тощо».

«Бразильці вже прибули до розташування команди. Їх чекає плановий медогляд в день вильоту, щоб ми розуміли, як їх задіяти в роботі з перших днів зборів.

Що стосується футболістів, прізвищ яких не виявилося в командному списку на тренувальний збір, то вже анонсувалося, що ми плануємо якісне посилення цієї зими. Хтось травмований, хтось не витримує конкуренції. Грати повинні найсильніші».

«Ми проведемо чотири контрольні гри. Суперниками виступлять угорський МТК, чеський «Банік», сербський «Младост Лучані», а також одна двостороння гра. Всього ми плануємо протягом двох зборів зіграти дев’ять товариських матчів», - сказав Бакалов.

Раніше була інформація, що «Львів» візьме на сбори 17 гравців.

Оцените материал
(5)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
vsekan
Нахера такую фотку ставить?
Burfly Monkey
«Львів» візьме на сбори 17 гравців...
Наразі у нас в клубі утворюється серйозна конкуренція...