Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Стрельба
|
3453
0

У Львові відбувся зимовий чемпіонат України у приміщенні зі стрільби

11 - 16 січня Львів приймав відкритий зимовий чемпіонат України у приміщенні зі стрільби кульової

У Львові відбувся зимовий чемпіонат України у приміщенні зі стрільби
НОК Украины

Завершився відкритий зимовий чемпіонат України у приміщенні зі стрільби кульової (11 - 16 січня 2019 року). Змагання проходили у Львові (стрільба з пістолета) та Києві (стрільба з гвинтівки).

Львівські снайпери мають вагомі здобутки.

Ольга Болонна стала чемпіонкою України у стрільбі з пневматичного пістолета (вправа ПП-3), Юлія Коростильова виборола у цій вправі бронзову нагороду. Тетяна Галкіна посіла особисте третє місце у стрільбі з пневматичної гвинтівки (вправа ГП-6). У чоловіків чемпіоном України став Роман Бондарук, Павло Коростильов – бронзовий призер (стрільба з швидкісного малокаліберного пістолета, вправа МП-8).

Це щодо особистих першостей, і маємо ще чимало медалей, здобутих у командних стрільбах.

«Золото» чемпіонату у вправі МП-8 виборола перша команда Львова, сформована з Коростильова Павла, Петріва Олександра та Пастернака Володимира. У другої львівської команди – «срібло»: Роман Бондарук  Журба Сергій, Банах Сергій.

У стрільбі з пневматичного пістолета (вправа ПП-3) на «срібло» настріляла львівська команда у складі Олександра Петріва, Володимира Пастернака та Павла Коростильова. У жінок у тій же вправі одразу дві львівські команди на п’єдесталі: 2 місце - Болонна Ольга, Коростильова Юлія, Бондарук Анастасія, 3 місце – Шевченко Альона, Бурак Христина, Колодяжна Анастасія.

У стрільбі з малокаліберної гвинтівки (вправа МГ-6) друге місце посіла команда, представлена Галкіною Тетяною, Чулик Юлею та Царенко Вікторією. І ця ж команда виборола «бронзу» у вправі МГ-9.

Юлія та Павло Коростильови здобули срібні медалі у вправі MIX-пістолет (змішані пари), Ольга Болонна та Олександр Петрів - бронзові призери.

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.